- הוסף לסימניות
כבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
אקסוסכבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
בגיר?תודה, אבל אני פחות מוצא שם דגמים שאני אוהב אישית, מקום אחר?
נראה לי אתה צריך ללכת לחייטבגיר מידי רחב..
ובכל זאת היכן כן יש?קושיא חמירתא עד מאוד!
ומחמת חומר הקושיא תעשה מה שכולם עושים קונים בכל מקום אפשרי ועושים הצרה.
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!
חבל שזה מה שמטריד את האברכים...קושיא חמירתא עד מאוד!
ומחמת חומר הקושיא תעשה מה שכולם עושים קונים בכל מקום אפשרי ועושים הצרה.
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!
אברכים צעירים דינם כבחורי ישיבות..חבל שזה מה שמטריד את האברכים...
רקורד בכנפי נשרים גיזרה מאד מאד טובהכבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
יש ברחוב ירושלים, ליד איציק הספר, לא יודע בדיוק מספר, אבל זה יוצא ממש מעל סמטת יבנהוחייט טוב בבני ברק היכן??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים