דרוש מידע מכנסיים עם גזרה טובה, היכן?

• הוסף לסימניות
כבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
אקסוס

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני פחות מוצא שם דגמים שאני אוהב אישית, מקום אחר?

• הוסף לסימניות
קושיא חמירתא עד מאוד!
ומחמת חומר הקושיא תעשה מה שכולם עושים קונים בכל מקום אפשרי ועושים הצרה.
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!

• הוסף לסימניות
קושיא חמירתא עד מאוד!
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!
ובכל זאת היכן כן יש?
וחייטים מעולים להצרה בבני ברק או ירושלים היכן?

• הוסף לסימניות
קושיא חמירתא עד מאוד!
משתתף בצערך!
חבל שזה מה שמטריד את האברכים...

• הוסף לסימניות
בוסטון ברחוב רש"י בבני ברק מכנסים עם ליקרה גזרה מצויינת

• הוסף לסימניות
ובכן, אכן אחרי חיפוש של שנים - מצאתי.
מכנסיים מעולות, גזרה צרה - וממש לא מידי.
בד מצוין. נעים. במראה קלאסי שיתאים לכל בחור /אברך.
קיים בשחור וכחול כהה.
בחנות גולף.
המוצר קצת יקר---
מחיר טיקט הוא 239.
בדר"כ יש על זה או 30% הנחה, או 50% על המכנס השני.
כמוכ מי שיש לו כרטיסים שונים שמקבלים שם (שוטרים, מורים וכדו') יוכל לצאת עם זה קצת יותר בזול.

• הוסף לסימניות
רקורד בכנפי נשרים גיזרה מאד מאד טובה

• הוסף לסימניות
ROYAL בבני ברק שירות מעולה ! ! הרבה מעל למצופה!,
גזרות מעולות ודוגמאות חדישות.
מנסיון !
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וחייט טוב בבני ברק היכן??
יש ברחוב ירושלים, ליד איציק הספר, לא יודע בדיוק מספר, אבל זה יוצא ממש מעל סמטת יבנה
ראובן, חייט מעולה, מומלץ במיוחד, אם חשוב לך אבדוק לך מספר שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה