דרוש מידע מכנסיים שלא נקרע בברכיים

• הוסף לסימניות
כאן קישור למכנסים של נקסט
מידה רגילה , תראי בסרגל מידות לפי ס"מ
מחזיק יותר מחצי שנה בלי שום קרעים וגם נוח מאוד ללבישה
רק מתייבש קצת לאט
מה זה אומר מתייבש לאט?
הבד עבה יותר מהסטנדרט?

• הוסף לסימניות
אני גם בעד נקסט!
מכנסי בית ספר,
לוקחת מותן רגילה וגיזרה סקיני,
ממליצה על מותן רגילה ול צרה- עם צרה אין לאיפה לרדת ואי אפשר לעלות אם מידי צר, מותן רגילה- אפשר תמיד להצר עם הגומי.
הילדים שלי רזים ממש והסקיני עומד עליהם לגמרי נורמלי (לא סובלת מכנסיים צמודות), הגיזרה הרגילה עמדה עליהם אוהל,
גם הבד של הסקיני יותר רך.
לגבי כביסה- מה שלוקח זמן להתייבש זה האזור העליון איפה שהגומי,
כל שאר המכנס- לא ראיתי שלוקח זמן להתייבש.
לגבי נקרע- גם המכנסיים האלה נקרעות, אבל ממש בקצב סביר, והילדים שלי מהטיפוסים קורעי המכנסיים בלבישה ראשונה...
לגבי מידה- אני ממליצה ממש לקנות אחד שנראה בגודל ואז להיות חכמים יותר.
מורכב למצוא מדויק על ההזמנה הראשונה.
לבנים שלי אני קונה - לבן 9.5 סטנדרטי + מידה 9
לבן 8 נמוך- מידה6
אז פשוט לנסות.
והמחירים שלהם ממש טובים
אני מזמינה בכל פעם לפחות 4-5 שיחזיק לתקופה ארוכה ואז יש שקט.
בהצלחה לכל אימהות הבנים:)

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מתייבש לאט?
הבד עבה יותר מהסטנדרט?
עבה יותר לכן חזק משמעותי הרבה יותר
מתייבש לאט הכוונה שצריך עוד במייבש
אבל שווה מאוד , גם נוח ממש לילדים וגם מחזיק המון זמן

• הוסף לסימניות
נקסט יחסית חזק
הג'ינס השחור (לא מזכיר ג'ינס בכלל אבל ככה הם קוראים לזה) יותר חזק מהצ'ינוס (גם קצת יותר רחב אבל עדיין סביר)
איזה גזרה את מזמינה?
1757431675724.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה