מכנסיים של next יש לך נסיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1076480:
http://il.nextdirect.com/en/x522340...er-Younger_boys-category-trousers/colour-blue

זה ג'ינס? גם על האפור כתוב ג'ינס, בתמונה זה לא נראה ג'ינס?
איך זה?

יש דגם נוסף יותר שבתי אך כתוב שאזל, המלאי מתחדש?
slim fit זה דגם הצר?

שימי לב ממה זה עשוי 100% ניילון (פוליאסטר וויסקוזה)- זה בחיים לא יכול להיות ג'ינס-כתוב ככה כנראה בגלל תרגום לקוי של הגוגל.
בדרך כלל שכתוב אזל במלאי אז אזל.
slim fit זה דגם הצר? -כן!
אני קניתי משם מכנסיים 100% כותנה מצוינות!!!

• הוסף לסימניות
ג'ינס זה מכנס שעשוי מבד שנקרא דנים, ג'ינס זה לא צבע!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1076495:
שימי לב ממה זה עשוי 100% ניילון (פוליאסטר וויסקוזה)- זה בחיים לא יכול להיות ג'ינס-כתוב ככה כנראה בגלל תרגום לקוי של הגוגל.
בדרך כלל שכתוב אזל במלאי אז אזל.
slim fit זה דגם הצר? -כן!
אני קניתי משם מכנסיים 100% כותנה מצוינות!!!

איזה דגם?
המכנסיים שאזלו הבנתי שזה מכנסי תלבושת יש סיכוי שיחדשו מלאי?

• הוסף לסימניות
מכנסי תלבושת מתחדשים כל הזמן
אני קניתי ב-6$ את הדגם הזה בקצר - פשוט חלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1076666:
מכנסי תלבושת מתחדשים כל הזמן
אני קניתי ב-6$ את הדגם הזה בקצר - פשוט חלום!

איזה דגם? שהעלתי בקישור? או את היותר שבתי?

• הוסף לסימניות
יש לי אותם בבית כבר שנתיים, מעולות לא נקרעות, זה נקרא דגם ג'ינס אולי בגלל שיש כיס קטן בתוך כיס ומין ניט מוכסף.
שאלה באותו נושא: לאחרונה הם התחילו לשלוח עם חברת "אביב שיגור" עד הבית, מה קורה במקרה שהם מגיעים לבית ואף אחד לא נמצא?

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי עם חברות משלוחים שהם מתאמים בטלפון,

• הוסף לסימניות
איזה כח פרסום יש לפרוג [עוד יבקשו תמלוגים;)] רק שמתי קישור וגם מהמכנסיים האלו חסר מידות, מה עושים? לוקח הרבה זמן עד שהמלאי מתחדש?

• הוסף לסימניות
שמתם לב שהתצוגה באתר השתנה - א"א לראות את המכנסיים מאחור ולשבת זה משמעותי.

המכנסיים שלהם יפות כמו של רייצל H?

• הוסף לסימניות
אתם קונות בסכום של עד 75$? לא קיבלתם מע"מ/מס קניה? יש למישהו מידע על המדיניות איתם?

• הוסף לסימניות
עד 75$ אין מע"מ/מס קניה, משלוח חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1077200:
שמתם לב שהתצוגה באתר השתנה - א"א לראות את המכנסיים מאחור ולשבת זה משמעותי.

המכנסיים שלהם יפות כמו של רייצל H?

תנסי בצבעים אחרים,
יפים כמו רייצל?
המחירים ממש לא יפים כמו רייצל זה בטוח.

• הוסף לסימניות
משהו אחד לא מוצלח הבן שלי בן 4 רזון ממש ולא גבוה כל המכנסיים שלו מידה 3 וממש מצוין עליו ואילו בנקסט הוא חייב מידה 4 בשביל האורך ולמעלה אני צריכה ממש לכווץ לו וזה נראה ממש לא יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1077239:
משהו אחד לא מוצלח הבן שלי בן 4 רזון ממש ולא גבוה כל המכנסיים שלו מידה 3 וממש מצוין עליו ואילו בנקסט הוא חייב מידה 4 בשביל האורך ולמעלה אני צריכה ממש לכווץ לו וזה נראה ממש לא יפה

גם בדגם הצר?

• הוסף לסימניות
אם מזמינים היום מתי זה יגיע
תוך כמה זמן בערך ?יש לכם ניסיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1077416:
אם מזמינים היום מתי זה יגיע
תוך כמה זמן בערך ?יש לכם ניסיון?
מקפיצה אשמח לידע בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה