כשלא מציינים עיר אז זה כל כך ברור שזו בני ברק.תודה, שכחתי לציין שאני ממודיעין עלית..
קידישיק יש בפחות מ50?נקסט או קידי שיק
נראה לי 50 או 2 במאהקידישיק יש בפחות מ50?
(אמנם לפי התורות שיש בחוץ זה נראה שבחינם-----------)
בפוקס זה 80. קניתי שלשום 2. לאיזה דגם התכוונת? מענייןמחפשת מכנסים בצבעים כהים לילד בן 8, ליומיום. שיעמדו יפה.
ולא ב80 שקל....
תמיד קונה לו את של פוקס שעומדות מהמם, ועכשיו אין שם במלאי שחור/כחול במידה 8.
איפה יש במחיר נורמלי?
לא חושבת שיש שם 2 דגמים של מכנסים ארוכים ב80 ש"ח. בכל אופן באתר אין.בפוקס זה 80. קניתי שלשום 2. לאיזה דגם התכוונת? מעניין
אה לא הבנתי נכון. בקיצור, התכוונו לאותו דגם. אבל עכשיו יש בפוס קנה ב300 שלם200לא חושבת שיש שם 2 דגמים של מכנסים ארוכים ב80 ש"ח. בכל אופן באתר אין.
החיסרו של קורדורי שהם רק לחורף. אין מצב לזלוג איתם יום אחרי פסח .קניתי בלידר קורדרוי ב 55 שח. עומדות ממש יפה. אין לי מושג איך הם אחרי כביסה.
יחסית צרות.
גם לקנות ב60 היה לי נהדר (יש לי מלא תוים ולא מוצאת איפה לממש אותם עכשיו בתקופה הזו...)אה לא הבנתי נכון. בקיצור, התכוונו לאותו דגם. אבל עכשיו יש בפוס קנה ב300 שלם200
ואםאת משיגה מישהי עם יום הולדת (לי לדוגמא אבל מימשתי כבר), את מגיעה ל50 אחוז= מכנס ב40
בואו נקוה שעד יום לפני פסח הם יישארו ללא חורים בברכים...........החיסרו של קורדורי שהם רק לחורף. אין מצב לזלוג איתם יום אחרי פסח .
של קסטרו נראות מעולה!!! תודה!אני קונה בנקסט
מעולות ממש
(יש עוד דגם שקניתי. רק לא מוצאת כרגע)קנה מכנסי כותנה נמתחים בצבע כחול כהה (3 חודשים עד גיל 7) מנקסט ישראל
קנו for Navy Stretch Chinos (3 חודשים עד גיל 7) מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
וקניתי גם בקסטרו את אלוhttps://www.castro.com/30380540100#color=1507
יצאו מעולה
בקסטרו קניתי בדיוק לפי הגילשל קסטרו נראות מעולה!!! תודה!
בהקבלה לפוקס- יש לך מושג מה מקביל למידה 8 של פוקס?
ושל נקסט - זה עד מידה 7, יתאים לילד בן 8?
מצאתי את הסוג השני שקניתי בנקסטשל קסטרו נראות מעולה!!! תודה!
בהקבלה לפוקס- יש לך מושג מה מקביל למידה 8 של פוקס?
ושל נקסט - זה עד מידה 7, יתאים לילד בן 8?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //