מכנסי בנים בנקסט

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי איזו גזרה נורמלית ולא צרה מידי?
ה"פלוס פיט" רחב מספיק?
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1213171:
מישהו יכול להגיד לי איזו גזרה נורמלית ולא צרה מידי?
ה"פלוס פיט" רחב מספיק?
תודה רבה מאד

אני קניתי סטנדרט ולדעתי זה רחב,מתאים לילד "בריא" לא כמו הילד שלי- הוא רזה נורמלי בפעם הבאה אקנה דגם צר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1213200:
אני קניתי סטנדרט ולדעתי זה רחב,מתאים לילד "בריא" לא כמו הילד שלי- הוא רזה נורמלי בפעם הבאה אקנה דגם צר.

סליחה על הבורות
סטנדרט = פלוס פיט?
נראה לך שהדגם הצר יהיה מספיק טוב?
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
יש 3 סוגים: הslim fit נקרא גזרה צרה בפועל הוא נורמלי.
הרגיל - די רחב. והפלוס פיט- לדעתי לילדים רחבים ממש.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבשביל להחליט תצטרכי לבקש תמונות...
רחב וצר זה מושגים שמשתנים מאחד לשני :)

• הוסף לסימניות
סלים פיט - זה גיזרה רגילה עם טיפונת הצרה למטה, לילד רזה זה מעולה. הפלוס פיט זה רחב למדי - אלא אם את אוהבת גיזרות רחבות כמו לידר וכדומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה