מכנסי קורדרוי בנקסט

• הוסף לסימניות
אני קניתי וקיבלתי את הקישור השני, עדין לא הלבשתי כי עדין לא היה צורך בקורדרוי אבל נראה ממש מצוין, לא צר מידי, יפה ונוח.

• הוסף לסימניות
לנו לילד רזה בגיל זה המכנסים מהקישור הראשון היו מצוינות.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי את הראשונות
אה וגם את השניות
אבל זה לא הגיע עדיין

• הוסף לסימניות
אם כבר מכנסיים, אולי יש משהי שהזמינה את הסריג הזה: http://il.nextdirect.com/iw/x542752s7#662277, ויש לה להמליץ על מכנסיים מתאימות? הגי'נס שבא איתם לא בקטע שלי, אולי משהי קנתה אותו עם שילוב אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GTV;1403895:
אם כבר מכנסיים, אולי יש משהי שהזמינה את הסריג הזה: http://il.nextdirect.com/iw/x542752s7#662277, ויש לה להמליץ על מכנסיים מתאימות? הגי'נס שבא איתם לא בקטע שלי, אולי משהי קנתה אותו עם שילוב אחר?

החולצה נפרדת
את שואלת על הסריג הכחול?

• הוסף לסימניות
כן, אני שואלת על הכחול.
החולצה לא נפרדת, אפילו שככה זה נראה שם כי הם מציגים את החולצה בנפרד, זה בא עם כאילו ליבית כלומר רק הצווארון מחובר, הסריג מהמם אבל עם איזה מכנסיים???

• הוסף לסימניות
מכנס כחול
או מכנס חרדל - יש בבזאר לב העיר
רק צריך שזה יתאים

• הוסף לסימניות
אז זהו, שלקחתי את הקרודרוי הכחול שדיברו עליו למעלה, תכלס' זה לא נראה מידי טוב, הכל מידי כחול, ואין ספיק צהוב שיחתוך את זה. ניסיתי גם עם מכנס קמל- גם לא היה משהו...

בקיצור, מי שלא בא לה על הג'ינס שבא עם זה באתר, שתחשוב טוב לפני שהיא מזמינה את זה עם מה זה ילך לה, כי אני קצת מתחרטת עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1403907:
מכנס כחול
או מכנס חרדל - יש בבזאר לב העיר
רק צריך שזה יתאים

המכנסיים מלב העיר, נראות יפות, אבל מתכווצות ודוהות ברמות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה