מכנסי קורדרוי

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול לקנות מכנסי קורדרוי לילדים, מהסוג שלא נקרע אחרי חודשיים?
בנקסט עולה 65 בערך. זה נחשב זול?

• הוסף לסימניות
וואו, תודה! איך מצאת אותם? מוכשרת.. כתבתי שם במילת חיפוש "קורדרוי" והוא הביא לי רק 3 דגמים ב64 ש"ח...

• הוסף לסימניות
באמת איך אתן יודעות מאיזה בד עשויים הבגדים? אני רוצה להזמין דברים למעבר-חורף, על המון דברים כתוב 100 אחוז כותנה, וזה לא אומר לי כלום, כי גם פוטר זה כותנה וגם קטיפה לפעמים וגם טריקו .. איך אדע מה מחמם באמת?

• הוסף לסימניות
ב'פארטי'- 50 ש"ח, קניתי שם כמה צבעים של 'מיורל'

• הוסף לסימניות
אני קניתי שנה שעברה בלאבלי (אנגלית) בב''ב
מישהו יודע מה קרה לחנות הזו? היא היתה בר' עקיבא ליד פריש
ופתאום נעלמה
היו שם דברים אחד אחד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1399820:
אני קניתי שנה שעברה בלאבלי (אנגלית) בב''ב
מישהו יודע מה קרה לחנות הזו? היא היתה בר' עקיבא ליד פריש
ופתאום נעלמה
היו שם דברים אחד אחד..
נסגרה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanigo;1399863:
איך הגזרה, ממש סקיני, או יש מקום לנשום?

קניתי לבן שנה+, וזה לא ממש צר.
זה נקרא גזרה צרה אבל לא צמודה.

אבל אולי במידות הגדולות זה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה