דרוש מידע מכנס אלגנט לבנים גיל 12

• הוסף לסימניות
עוקבת..
עד היום קניתי במקום ספציפי אבל לטעמי לא מספיק איכותי
איפה כדאי לקנות ובמחירים שפויים? ילד רזה מאוד

• הוסף לסימניות
עוקבת..
עד היום קניתי במקום ספציפי אבל לטעמי לא מספיק איכותי
איפה כדאי לקנות ובמחירים שפויים? ילד רזה מאוד
ממליצה מאד על הדגם הזה
אמנם דגם של בנות אבל קונה קבוע כבר כמעט 5 שנים.. (חיידר חסידי)
קיים בשחור וכחול (היה גם אפור עכבר לא יודעת אם קיים)
מבחינתי דגם אלגנטי ומשתמשת בו לשבת כבר שנים (האמת יצא לי גם ליומיום..), בלי תיקונים בכלל. ומחזיק יפה גם אחרי כביסות והעברה בין ילדים.
דגם צר לא מתאים לילדים מלאים מאד.
הגדול שלי בן 7.5 מבנה לא רזה (הוא לא שמן אבל לא צפלון) קניתי עכשיו לחגים מידה 8, ולילד בן 6 רזה וקטן לובש מידה 5.
ולא מדברת על בכלל על המחיר שהוא גרושים לעומת הארץ.

• הוסף לסימניות
יש לך המלצה לדגם ספציפי? יש שם הרבה מכנסיים...

ממליצה מאד על הדגם הזה
אמנם דגם של בנות אבל קונה קבוע כבר כמעט 5 שנים.. (חיידר חסידי)
קיים בשחור וכחול (היה גם אפור עכבר לא יודעת אם קיים)
מבחינתי דגם אלגנטי ומשתמשת בו לשבת כבר שנים (האמת יצא לי גם ליומיום..), בלי תיקונים בכלל. ומחזיק יפה גם אחרי כביסות והעברה בין ילדים.
דגם צר לא מתאים לילדים מלאים מאד.
הגדול שלי בן 7.5 מבנה לא רזה (הוא לא שמן אבל לא צפלון) קניתי עכשיו לחגים מידה 8, ולילד בן 6 רזה וקטן לובש מידה 5.
ולא מדברת על בכלל על המחיר שהוא גרושים לעומת הארץ.
לא מצליחה לפתוח את הקישור אבל לפי הכותרת זה הדגם הזה
יושב מעולה מספיק אלגנטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה