מכנס בורדו/שזיף לתינוק

• הוסף לסימניות
איפה יש להשיג מכנס מחוייט בצבעים הנ"ל
באזור בני ברק
מידה: 6-12 month

• הוסף לסימניות
נראה לי שבנקסט יש.
אבל אולי רק טייטס

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שיש גם בבזאר שטראוס בירושלים
מכנס מהמם בכל הצבעים אם אני לא טועה כמובן יש גם בבורדו
יש בפמילי סנטר
וברב שפע בירושלים

• הוסף לסימניות
ראיתי בפינק & בלו ברח' מלאכי אבל אני לא יודעת אם זה נקרא מחויט.
בפמילי סנטר כבר אין וכנ"ל בבזאר שטראוס. הייתי ביום שישי האחרון ונגמר.
בפמילי סנטר יש למידות קטנות מעור, טייץ

• הוסף לסימניות
אממ...אם זה נקרא מחוייט...לא יודעת.

הבורדו מH&M
הסגול מזארה.

בH&M עולה 70 ש"ח בערך...
זארה 100 ש"ח.

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 940.8 · צפיות: 21
  • סגול.png
    KB 241.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
בפינת הזול (ר"ע פינת רש"י מול איצקוביץ) יש מגוון מכנסיים בגיזרה מאד מחמיאה,
של "תות-בננה" ועוד כמה פירמות, בקשת רחבה של צבעים, מגוון אריגים וב-50 ש"ח לזוג.
שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
לשבת?
ראיתי בפמלי סנטר הבד היה טיפה מבריק.

• הוסף לסימניות
קניתי לבנים שלי, מכנס מחויט, התמונה לא משקפת כ"כ, הצבע פחות חום והגזרה מדהימה, ממש ממליצה. כבס ולבש לא צריך אפילו לגהץ.
http://il.nextdirect.com/iw/x54756s6#677769

• הוסף לסימניות
באדיר יש עם גזרה מאד יפה! tamtam

• הוסף לסימניות
בחנות "בנים" יש בצבע בורדו

• הוסף לסימניות
בקידישיק יש מבחר בים לשבת וחול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה