מכנס קרם לבנים בירושלים מידה 4

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג במחיר שפוי. גג 60 ש"ח
לילד רזה מאוד - לא מתאים משהו מידי רחב

• הוסף לסימניות
בפרטי יש 2 סוגים אחד ב50 ש"ח ואחד ב60
בגאולה יש חנות בכיכר השבת תחילת שטראוס (מול ריקמת נוי) לא יודעת איזה צבעים נשארו.
בשתיהם הגזרות צרות ויפות.

• הוסף לסימניות
כבר לא זוכרת... לא קניתי כי לא היה למידה של הקטן שלי, אבל נראה סוג מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1240607:
של איזה חברה בפרטי?

בפרט יש של "מיוראל" בצבעים: לבן/ אבן/ בז/ כחול בהיר
עומד מהמם!! מידות יחסית לגיל קצת גדולות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בבני ברק עוד לפני פורים והתחסל די מהר אחכ הוא הביא עוד סטוק.
הביטח שיגיעו גם מידות חודשים ולא הגיעה בסוף.
מה יש עכשיו אין לי מושג.
תתקשרי תשאלי

• הוסף לסימניות
אהה אני מירושלים - אבדוק מולם.
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
הייתי לפני כשבועיים היה המון והוא אמר שיגיע עוד...(בתחנה מרכזית)

• הוסף לסימניות
מה עדיף מבחינת איכות ה-50 או ה-60 ?,
הילדים שלי קורעים כל הזמן את המכנסיים בברך, וגם כך זה מאד יקר...

• הוסף לסימניות
למישהו יש טלפון של פרטי ביפו? לא מוצאת בגוגל

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחורף ב 60 של מיוראל מכנסים מרופדות והוא קרע לי אותם.

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא לפי מה שהבנתי ממנו זה רק במראה של ה60 נראה יותר אלגנט והשני ספורטיבי יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1240746:
ההבדל הוא לפי מה שהבנתי ממנו זה רק במראה של ה60 נראה יותר אלגנט והשני ספורטיבי יותר.
לי היה נראה שה-60 יותר עבה, אך מעדיפה לשמוע מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה