עזרה מכס באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי כמה וכמה דברים מעל לסכום הנ"ל, ומעולם לא שילמתי מכס. עניין של מזל, איזו חבילה תופסים ואיזו לא.
טריק נוסף (שלא עשיתי) לבקש מהמוכר לרשום סכום נמוך, כמובן לא בצורה מחשידה.

• הוסף לסימניות
אם אני מזמין 30 מוצרים והמיר של הכל הוא פחות מ75 דולר אני ישלם מכס?

• הוסף לסימניות
אם רשום על החבילה מעל 75 אין סיכוי שלא תחויבו

• הוסף לסימניות
אם אני מזמין 30 מוצרים והמיר של הכל הוא פחות מ75 דולר אני ישלם מכס?
זה לא מוחלט שלא
הכפתור מתחת 75 הוא ליבוא אישי
יבוא מסחרי חייב במס מהדולר הראשון
המכס יכול לעקב חבילה חשודה כמסחרי וזה מנסיון קורה בחבילות עם פריט זהה בכמות גדולה

• הוסף לסימניות
בדיוק זה מה שאני שואל מאיזה כמות זה מחשיד אותם שיחייבו אותי במכס?
לא נראה לי שיש למישהו תשובה לשאלה הזאת
גם כשזה נעצר במכס יש אפשרות לפנות אליהם ולהסביר למה הכמות גדולה כל כך
לפעמים משכנעים ולפעמים לא

• הוסף לסימניות
שלום הזמנתי מסך לרכב המוכר כתב על החבילה 70 דולר
והגייע לי מייל מדואר ישראל שהחבילה בדואר אך אני צריכה לשלם 150 ש"ח
מישהי נתקלה בזה?
יש מה לעשות
או פשוט לשלם?

• הוסף לסימניות
שלום הזמנתי מסך לרכב המוכר כתב על החבילה 70 דולר
והגייע לי מייל מדואר ישראל שהחבילה בדואר אך אני צריכה לשלם 150 ש"ח
מישהי נתקלה בזה?
יש מה לעשות
או פשוט לשלם?
לאחרונה זה קורה הרבה
כנראה שאין כל כך מה לעשות

• הוסף לסימניות
@פרוגניסטית
קרה לי בדיוק אותו דבר
התעקשתי איתם בווצאפ שלא שלמתי כזה מחיר
והבאתי להם אישור מהמוכר - ביקשתי ממנו
הם כל פעם דחו אותי ודחו אותי
ואמרו שבבדיקה
עד שאישרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה