התייעצות מכס בהזמנת בגדים מחול

• הוסף לסימניות
סיכום הקניה עומד על סכום 455 שח אבל יש הנחה של 300 שח זה יוצא סה"כ לתשלום 155 שח, האם אמור להיות לי בעיות במכס?
אין דמי משלוח)

• הוסף לסימניות
אם זה משיין אין מכס בכלל
ובכל מקרה לא אמור להיות בעיה פחות מ75 דולר

• הוסף לסימניות
הזמנתי מטמו ב298 שח (16 שח מעל 75 דולר)
לא עלה בדעתי עניין המכס, כי ההזמנה היא ממוכרים שונים

אך בדיעבד אני חוששת-
האם יש סיכוי שמכיוון שהחבילה מגיעה בבת אחת היא תחוייב במכס?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מטמו ב298 שח (16 שח מעל 75 דולר)
לא עלה בדעתי עניין המכס, כי ההזמנה היא ממוכרים שונים

אך בדיעבד אני חוששת-
האם יש סיכוי שמכיוון שהחבילה מגיעה בבת אחת היא תחוייב במכס?
לא
אני עשיתי משם הרבה הזמנות במחירים גבוהים יותר ומעולם לא חויבתי על מכס

• הוסף לסימניות
בטוח אין מכס בטמו?
אני עושה עכשיו הזמנה של 350 שקל
ואם זה יחויב במכס אני אפצל...

• הוסף לסימניות
בוודאות אין -אני הרגע קיבלתי משלוח של הזמנה בסכום של מעל 600 שקלים

• הוסף לסימניות
א א אסתר- אשמח להבהרה-הזמנת מתימו- ולא שילמת שום מיסים? את זוכרת מתי הזמנת לאחרונה? תודה, זה ממש יעזור לי!
כן בטח
הזמנתי לפני שבועים בערך הגיע תחילת שבוע - לא שילמתי כלום
אני עושה הרבה קניות גדולות בטמיו ובשין ומעולם לא שילמתי מכס [בנקסט כן הבנתי שצריך]

• הוסף לסימניות
טמו פשוט מפצלים לכמה חבילות כשהסכום גבוה מדי.

• הוסף לסימניות
כיום עדיין אין תשלום מכס בטמו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה