דרוש מידע מכרז בלאסט פרייסט

• הוסף לסימניות
האם מישהו התנסה בזה?
יש שם מוצר חשמלי
שאני רוצה לרכוש

אפשר להתחיל להגיש הצעות מ 2500 ש"ח בערך
האם כשאני מציאה את המחיר הכי זול בדר"כ אני זוכה
או בכמה עדיף לעלות מעליו
כמה זמן לוקח למכרז הזה
(אין לי כוח לחכות הרבה זמן)

וסתם
זה קצת משגע את השכל
אני צריכה להכניס אשראי ואת כל הנתונים
ורק אם אני זוכה האשראי נלקח ונפתחת הזמנה
קצת מוזר

אודה לרקע מסביב המכרזים שם

• הוסף לסימניות
זה רק עבודה בעיננים כל מחיר שתשימי - כששואל הגש הצעות הוא יקבל ואז ההזמנה תתבצע, זה סוג שונה של קידום מכירות, אגב חברה שלי מתקשרת אליהם ואומרת להם שהיא לקוחה טובה שלהם הם עושים לה עוד הנחה קטנה.

• הוסף לסימניות
תודה @שני :))
זה אומר (כמובן, בלי אחריות שלך)
שאם אני עושה את המחיר הזול ביותר
לכאורה הם יקבלו את ההזמנה?

תוך כמה זמן המכרז הזה נסגר?

כי לדוג' על המוצר שאני רוצה לקנות
רשום מחיר: 3000, ניתן להגיש הצעה החל מ 2500 (לא מדייקת על השקלים)
אבל בהחלט הבדל של 500 ש"ח
שזה ממש הרבה
(ב 3000 לא אקנה את המוצר, אבל ב 2700 כן)

• הוסף לסימניות
ברוב האתרים המחיר הוא היכן שהוא באמצע או קרוב לגבוה. הם בונים על כך שאחרי שהצעתם מחיר בדרך כלל מוכנים להוסיף עוד קצת, ואז ברובם כאשר הפסדתם חוזר נציג טלפוני ומציע הצעה יקרה יותר, אבל עדיין זולה מהמחיר באתר.

• הוסף לסימניות
תודה @שני :))
זה אומר (כמובן, בלי אחריות שלך)
שאם אני עושה את המחיר הזול ביותר
לכאורה הם יקבלו את ההזמנה?

תוך כמה זמן המכרז הזה נסגר?

כי לדוג' על המוצר שאני רוצה לקנות
רשום מחיר: 3000, ניתן להגיש הצעה החל מ 2500 (לא מדייקת על השקלים)
אבל בהחלט הבדל של 500 ש"ח
שזה ממש הרבה
(ב 3000 לא אקנה את המוצר, אבל ב 2700 כן)
זה בד"כ מיד.
ותמיד אפשר להציע יותר יקר אם לא תזכו

• הוסף לסימניות
מנסיון: יש להם מחיר מינימלי שבו הם מוכרים את זה, ה"מכרז" בנוי על 5 אפשרויות הצעות ולאחר מכן הם פשוט נותנים עוד 5 אפשרויות ולכן כדאי להתחילמהמחיר הכי נמוךולהעלות לאט לאט עד שמגיעיםלמחיר המינימלי, לפעמים אחרי כמה הצעותהם שולחים הצעה ל"מחיר מיוחד לזמן קצר" שהיא בעצם המחיר שבו הםמוכניםלמכור את זה.
לסיכום אין מה להבהל מדחיית ההצעה ולא להבהל ולהקפיץ את המחיר

• הוסף לסימניות
אז מנסיון
ניסיתי 5 פעמים, וכל פעם הם כתבו שאני קרובה
נתנו לי עוד 5 פעמים
ולאחר מכן כתבו לי, באתר, מייד אח"כ, את המחיר שהם מוכנים למכור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה