כללי מכרז לרקע אמנותי ללוח שבועי

• הוסף לסימניות
ברצוני להוציא לוח שנה שבועי בגודל A6 אמנותי בשחור לבן (כולל גווני אפור) בלבד.
נא לשלוח אלי הצעות מחיר לדף הרקע הקבוע כולל מע"מ ודוגמאות של יצירות דומות בסגנון כזה.
לדוגמא:

reka1.jpg

כתובת למשלוח הצעות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כתובת האתר לתוכנות ללוח שנה: www.sky-view.co.il

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין.
על הרקע הנ"ל אני משבץ את התאריך העברי התאריך הלועזי פרשת השבוע זמני שקיעה וזריחה וכו'
ואני מבקש הצעת מחיר לעיצוב דף אחד בלבד ובו אני אשתמש לכל הלוח. ראו דוגמא בדף הבית שלי

• הוסף לסימניות
אני לא מבין אף אחד פה לא מחפש עבודה?
למה אין תגובות והצעות מחיר?

• הוסף לסימניות
אני נמנעתי מלשלוח כיוון שציינת "סגנון אומנותי". עיקר התמחותי הוא בתחום הגרפיקה ממוחשבת, ואין בין זה לבין הסגנון אותו הצעת כדוגמא (באתר) ולא כלום. אם אתה רוצה עיצוב גרפי אשמח לתת הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;337575:
אני נמנעתי מלשלוח כיוון שציינת "סגנון אומנותי". עיקר התמחותי הוא בתחום הגרפיקה ממוחשבת, ואין בין זה לבין הסגנון אותו הצעת כדוגמא (באתר) ולא כלום. אם אתה רוצה עיצוב גרפי אשמח לתת הצעת מחיר.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
לוח שנה שבועי

אני מתכווין באמת למשהו אמנותי יותר מעניין מהדוגמא שלפניכם, כאשר עיקר הדגש הוא על המסגרת החיצונית, כי המשבצות הפנימיות בלאו הכי צריכים להשאר ריקות. ראו דוגמא

reka1.jpg

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לראות את הדוגמא שהעלת
אבל יש פה בפורום גרפיקאית בשם שמשונית
עם ידע רב גם בתחום הגרפיקה האומנותית
תפנה אליה בפרטי

• הוסף לסימניות
:)ורד, את לא פחות אומנותית למטרה זו!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה