דרוש מידע מכשירי אפטק-w7 ברמי לוי, אתם קולטים?

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים קניתי מכשירי אפטק וw7 לי ולאשתי, ועברנו לרמי לוי.

מאז אפשר לומר שניתקנו קשר עם העולם...

כשמתקשרים אלינו השיחה נקלטת בערך בפעם אחת מתוך ארבע, בשאר הפעמים מגיע לתא קולי.

גם בהוצאת שיחות פעמים רבות אין רשת זמינה, ומדובר במקומות שיש קליטה.

גם השמיעה בעייתית ממש.

השאלה היא האם הבעיה במכשירים אלו, בכל רשת שבה הם יהיו, או ברשת של רמי לוי, בכל מכשיר שיהיה, או בשילוב של שניהם בדווקא, וכמו כן מה ניתן לעשות בנידון [חוץ מלקנות מכשירים חדשים ולעבור רשת...].

תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת כבר דובר כאן בפורום.
לאפטק יש 2 גרסאות. תנסו לבדוק אצלכם. אומרים שהשני יותר טוב.
רמי לוי גרוע. שינוי אדיר בינו לפלאפון

• הוסף לסימניות
לי יש רמי לוי יש קליטה מצוינת,זה נראה לי מהמכשיר
כי היה לי תקופה קצרהw7 ולא היה לי כ"כ קליטה עם אותו סים
המכשיר שלי בד"כ זה גלאקסי יאנג

• הוסף לסימניות
רמי לוי לא הולך טוב עם אפטק.

• הוסף לסימניות
גם לי אותה בעיה, מהרגע שקניתי את ה-W7, פשוט ניתוק מהעולם:)
ואני לא יודעת אם זה בעיה של הרמי לוי או של המכשיר, כי היה לי רצ=מי לוי גם במכשיר הקודם : k33' ולא היתה בעית קליטה.

• הוסף לסימניות
אכן לבת שלי יש K34 ברמי לוי ואין בעיה, אז כנראה שהבעיה בשילוב של רמי לוי עם אפטק/W7. השאלה אם יש את מי לתבוע על כך...

• הוסף לסימניות
היתה לי את הבעיה הזו עם רמי לוי גם בנוקיה 208 וגם בW7,
ממליצה לבדוק בחנות הפלאפונים לאיזו חברת תקשורת יש באזורכם קליטה.
השאלה אם יש את מי לתבוע על כך...
לא חושבת שיש מה לתבוע, זה ענין של קליטה אזורית
לאחותי יש מכשיר אפטק עם סים של פלאפון- חברה מצוינת ויש לה ג"כ את הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
למישהו יש אפטק או W7 באיזו רשת שהיא ומרוצה מהמכשיר?

• הוסף לסימניות
W7,
הוטמובייל.
מרוצה מאד: קליטה, איכות שמע, בטריה לזמן רב.
שוב- לענין הרשת זה תלוי באזור

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש מה לתבוע, זה ענין של קליטה אזורית
לא קשור לקליטה אזורית, כפי שכתבתי המכשיר אפטק לא עובד טוב ברמי לוי, גם אם הקליטה מלאה. וצמוד אליו יעבוד מכשיר אחר מכל סוג [נכתב מידיעה ולא מניחוש]. כי הבעיה היא רק במכשיר אפטק עם רמי לוי. אכן תביעה נגד רמי לוי בודאי לא תלך כי הבעיה היא במכשיר, והרשת לא אומרת איזה מכשיר לקנות. אולי נגד יבואן המכשיר (לכו תחפשו אותו...).
לאחותי יש מכשיר אפטק עם סים של פלאפון- חברה מצוינת ויש לה ג"כ את הבעיה הזו.
רמי לוי עובד על הרשת של פלאפון, ולכן סביר מאד שמה שלא עובד עם רמי לוי לא יעבוד גם עם פלאפון.
למישהו יש אפטק או W7 באיזו רשת שהיא ומרוצה מהמכשיר?
אני מכיר מישהו באורנג' שדי מרוצה מהמכשיר, שומעים טוב וקולט טוב. אבל קצת חלש פיזית(כבר היה צריך לתקן פעם אחת שבר במסך).

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר בלו עם רמי לוי ובעיות בדוק כנ"ל

• הוסף לסימניות
לי גם היה את אותה הבעיה, ודיברתי אם אחת החנויות שנותנות אחריות על הפלאפונים האלה.
והם אמרו לי שבכל הפלאפונים הסיניים יש אזורים שיש בעיות קליטה ברמי לוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה