חרטהגם אני מחפשת אנשים שהתנסו במכשיר זה....
יש חברה שמבטיחה חודש ראשון נסיון חינם בו הם מתחייבים לירידה בהיקף בין 3 ל5 ס"מ ואם לא ראו תוצאות לא משלמים כלום!
יש מישהו שממליץ???
מעבר לזה שבעיני בדברים האלה אין קיצורי דרך!!יש חברה שמבטיחה חודש ראשון נסיון חינם בו הם מתחייבים לירידה בהיקף בין 3 ל5 ס"מ ואם לא ראו תוצאות לא משלמים כלום!
המכשיר הנייד נמצא אצלי בשימוש למעלה מחודש, לצערי ללא שום תוצאה, לפני שנים ביקרתי במכון שם היו מכשירים נייחים, זה היה מתיש למדי לשבת כבולה לאלקטרודות זמן לא מועט, אבל אז כן היו תוצאות מרשימות,גם אני מחפשת אנשים שהתנסו במכשיר זה....
יש חברה שמבטיחה חודש ראשון נסיון חינם בו הם מתחייבים לירידה בהיקף בין 3 ל5 ס"מ ואם לא ראו תוצאות לא משלמים כלום!
יש מישהו שממליץ???
מדובר מנסיון??חרטה
אני כן ארצה שתבררי כי אני אישית דברתי איתם ונאמר כך,:מעבר לזה שבעיני בדברים האלה אין קיצורי דרך!!
ממליצה לך לבדוק את ההסכם שלהם עם כל הכוכביות הקטנות...
חברה ביררה עם חברה מסוימת- (נשמע שזה אותה אחת)
והבינה מעבר למה שנכתב שכן יש תשלום וזה לא כזה ''טוב לב'' שלא משלמים כלום...
[(לא זוכרת את הפרטים המדויקים- אם צריך אברר)]
האם זה אותו מכשיר בדיוק כמו הדגם הזה: מכשיר EMS דגם A24??המכשיר הנייד נמצא אצלי בשימוש למעלה מחודש, לצערי ללא שום תוצאה, לפני שנים ביקרתי במכון שם היו מכשירים נייחים, זה היה מתיש למדי לשבת כבולה לאלקטרודות זמן לא מועט, אבל אז כן היו תוצאות מרשימות,
לא קניתי, שכרתי, אם יש לך תמונה של המכשיר המדובר אוכל לומר בוודאות ...(מכשיר דיגיטלי בגודל של אייפון עם אפשרויות שונות, כניסה של חוטים המחוברים כ"א ל-4 אלקטרודות)מדובר מנסיון??
אני כן ארצה שתבררי כי אני אישית דברתי איתם ונאמר כך,:
מקבלים לחודש הראשון את המכשיר בחינם ולאחר החודש אם רואים תוצאות של ירידת היקפים בין 3-5 ס"מ משלמים על החודש נסיון הזה ועל 3 חודשים נוספים,
באם לאחר חודש הנסיון לא נראו תוצאות לא משלמים.
יש שם אישור מבית דין צדק של הרב קרליץ שהם מחויבים להאמין לדברי הלקוח.
האם זה אותו מכשיר בדיוק כמו הדגם הזה: מכשיר EMS דגם A24??
קנית את זה אצל מישהו שהבטיח תוצאות?
לא נראה לי שיש משהו כזההאם יש מישהו/מישהי שיכול להעיד שאצלו זה כן הצליח ?
שלום,המכשיר הנייד נמצא אצלי בשימוש למעלה מחודש, לצערי ללא שום תוצאה, לפני שנים ביקרתי במכון שם היו מכשירים נייחים, זה היה מתיש למדי לשבת כבולה לאלקטרודות זמן לא מועט, אבל אז כן היו תוצאות מרשימות,
שימו לב יש הבדל בין מכשיר EMS שמטרתו לאמץ את השרירים לבין מכשיר TENS שהוא מיועד לעיסויאפשר להשיג את המכשיר באמזון בפחות מעשירית המחיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים