מכשיר ביבסאנס

• הוסף לסימניות
משהו מכיר אולי את המכשיר ביביסאנס שעוקב אחרי נשימת התינוק?
אני זקוקה למכשיר שעוקב אחרי נשימה כרקע התינוק שלי מחובר למוניטור רפואי והאלקטרודות גורמות לגירוי בעור שלו
אשמח לשמוע מימי שיש לו נסיון בנושא
תודה

• הוסף לסימניות
ניתן להשאיל מעזר מציון

• הוסף לסימניות
תודה
אני מעונינת לדעת אולי משהו פה מכיר את המכשיר והאם זה אמין ומדיק ואפשר להיות רגועים איתו באמת?

• הוסף לסימניות
המכשירים האלה הם לא במקום סיטורציה
(אולי כדי להחליף מכשיר יש כמה סוגים של חישנים)

• הוסף לסימניות
ההגדרה של הבייביסנס היא מכשיר ניטור נשימתי
הרעיון שלו זה כשילד לא נושם 20 שניות הוא מתחיל לצפצף
השתמשתי בו וב"ה אף פעם הוא לא צפצף רק כשהרמתי את הילד ושכחתי לכבות
מה שכן אתם בטח צריכים להשתמש בו קבוע אז בשבת תהיה לכם בעיה איתו
כי צריך לכבות אותו כשמרימים את הילד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1082996:
ניתן להשאיל מעזר מציון

גם מיד שרה
אני הייתי צריכה לאחד מילדי .
העדפתי אני לא לישון רגוע ולקום כל כמה זמן לוודא את שלום התינוק.
מאשר להשתגע מהצפצופים. זה מוציא משלוות הנפש.
השאלה מה באמת מצב התינוק ועד כמה הוא זקוק לזה.
הכי הרבה תנסי ואם תראי שזה משגע תעזבי את הענין. התינוק בינתים גדל ומתפתח ופחות זקוק לכך.
רפואה שלמה ובשורות טובות
וגמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
מכשיר סיטורציה הוא הכי אמין
(בייבי סאנס מזייף לפעמים וגם לא מודד סיטורציה)
למכשיר סיטורציה אפשר להנמיך את הצפצוף ואז זה לא מטריד
ויש 2 אופציות לחיבור לרגל/ יד ע"י קליפס או מדבקה עם חיישן,
המדבקה עדיפה כי היאנצמדת טוב יותר במיוחד אצל תינוק שזז,
את יכולה להחליף בין כפות הרגליים או בידיים כדי שלא יהיה גירוי.

ניתן להשאיל בעזר מציון/ יד שרה
רפואה שלמה!
גמר חתימה טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה