באיזה גיל? למה זה עזר?לכאורה כן מניחה שיש היום יותר טובים או חברות אחרות
(אני בדיוק מבררת מענין אותי מה העלת בחכתך)
אני רכשתי את זה בשעתו במחיר פחות ממה שרשום היום
זה עזר בעיקר לקמטוטים בעיניים ובמצח (גיל 40+)
כמובן צריך להיות עקבים ולשים קרמים איכותיים
אבל בפירוש ראו הבדל אפילו באותו יום לפני ואחרי
וההפעלה שלו ממש קלה ונוחה
כן. המכשיר לעיניים של אופטרהעם המכשיר הזה בדיוק?
גם בערך הגיל הזה, יש לי ממש קצת קמטוטים וגם להם הוא לא הועיל כלוםכתבתי לעיל שזה עזר לקמטוטים בצידי העיניים
גיל 45
לא מכירה, לאיזה מטרה?עם עור בריא שהיה רגיל לשגרות טיפוח וקרמים
אני עכשיו מבררת על מסכות לד
מישהו מכיר?
לפי מה שנאמר לי זה שימוש תמידי, כדקה וחצי פעמיים בשבועהאם יש המלצה מעודכנת יותר למכשיר עיסוי עיניים וקמטים
והאם ברגע שמתחילים להשתמש חייב להתמיד עם זה תמיד? זה מגיע לאיזון גם ללא שימוש במכשיר?
(פעם הבאה תעשי השב על ההודעה שלי או תתייגי.. אחרת אני בקלות מפספסת ...)בכמה קנית ובכמה את מוכרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים