דרוש מידע מכשיר הדורש אנדרואיד להפעלתו

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקט בעבודה אני צריכה להשתמש במכשיר המבוסס על אפליקצייה באנדרואיד.
דברתי עם הועדה לביצור חומות הדת והם יכולים לחסום לי מכשיר מכל וכל שיישאר רק האפליקציה הנדרשת.
השאלה באיזה מחיר הכי זול ניתן להשיג סמרטפון לפני חסימה (ברררר)
צריכה לקבל אומדן של מחירים כדי לדעת אם שווה לי להפעיל את זה על טבלט (תופס יותר מקום) או על טלפון חכם
בכל מקרה אין לי שום שימוש במכשיר לצרכים נוספים והוא יהיה תקוע ומוברג בתוכו כמו עוד אחד מהכבלים.
יש מידע?

• הוסף לסימניות
אם זה רק אפליקציה אחת,
לא ברור בדיוק איזו ומה השימוש.
אולי אפשר להשתמש באמולטור של אנדרואיד על המחשב?

• הוסף לסימניות
אם אין לי צורך במכשיר מעבר לאפליקציה זה לא מיותר לקנות מחשב?
אני רוצה לחסוך במקום ובתקציב
אין לי בכלל מושגים במחירים של חכמים
אולי אני טועה באומדן שלי

• הוסף לסימניות
תלוי בסוג השימוש באפליקציה
נניח שזה אפליקציה שמפעילה ודיאו תצטרכי מכשיר עם יכולות
אם זה אפליקציה טכנית נניח כמו של בנק אפשר להסתפק במכשיר ברמה בסיסית

• הוסף לסימניות
לא, חשבתי שיש כבר מחשב בכל מקרה.
ברור שסמארטפון/טאבלט יותר זול.
אין לי מושג של מחירים או סוגים

• הוסף לסימניות
קבלתי תשובות!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה