לא מכירv בדגמי מכשיראבדוק ,זה המכשיר החדש נדמה לי V
נו... הכל מובן!!המכשיר הוא J1
הכל מובן רק אם זה מיני פריים.נו... הכל מובן!!
איזה דגם יש לכם?יש לי, והוא מחפש רשת מס' דקות ארוכות, ולפעמים זה בדברים דחופים.
יש לי מכשיר j1 עם שני סימים , ועושה לי הרבה בעיות עם הקליטה של הרשת לאינטרנט בגלל שמצב אוטו'/4g נמצא על הסים הכשר כי אם הוא לא נמצא על מצב כפול אין אפשרות לשיחות ואין קליטה... בקיצור לא הכי נהנית מהמכשיר .האם זה גם אצלכם בכל הדלקה אין קליטת רשת בין 5 ל-10 דקות?
המכשיר חדש בשימוש חודשיים
תודה
הדרן אומרים בפירוש. שאמנם יש שני סימים אבל לא תומכים בבעיות עם סים כשר.יש לי מכשיר j1 עם שני סימים , ועושה לי הרבה בעיות עם הקליטה של הרשת לאינטרנט בגלל שמצב אוטו'/4g נמצא על הסים הכשר כי אם הוא לא נמצא על מצב כפול אין אפשרות לשיחות ואין קליטה... בקיצור לא הכי נהנית מהמכשיר .
וכל עדכון מערכת שעושה הדרן שמצריך כיבוי והדלקה אז הרשת של הסים הכשר תמיד נמצאת על שיחות דחופות בלבד וצריך להגדיר ידני .
עוד משהי בכללי שממש מפריע לי במכשיר זה שיש תוכנות שאיני משתמשת בהם ואין אפשרות להסירם , זה מותקן מראש מהדרן
(כמו ספרים,שיעורי הדרן וכו') פניתי כמה פעמים בעניין זה להדרן ואין להם פתרון .. אני ממש מאוכזבת !
אין לי הרבנ גי'גה במכשיר ואני בטוחה שהאפליקציות האלה בפירוש היו יכולות להוסיף לי כנה גיגה אילולא היו מותקנות..
כן, ידוע!!האם זה גם אצלכם בכל הדלקה אין קליטת רשת בין 5 ל-10 דקות?
המכשיר חדש בשימוש חודשיים
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים