מכשיר הכשר של רמי לוי

• הוסף לסימניות
יש למשהו את המכשיר הכשר של רמי לוי? אני מעוניינת לשמוע על זה ממי שיש לו.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה את מעוניינת לשמוע? אשמח לעזור.

.

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין.
מה הבדל בינו לבין של נתיב. מה יש בו ומה אין בו. עד כמה הוא מתקדם. וכן עד כמה הוא כשר.

• הוסף לסימניות
מבחינת החומרה של המכשירים, אין מה להשוות בין המכשיר של נתיב למכשיר של רמי לוי, נקסוס בולע את האופטימוס של נתיב בכל פרמטר, החל בראם מורחב מעבד ומאיץ גרפי, עד לרזולוציית וגודל המסך.

מה שכן, כיון שהשימושים בהם לא אמורים להיות כבדים, ז"א אף אחד לא יריץ על המכשירים האלו דפי אינטרנט כבדים במיוחד [בכל אופן לא באופן תמידי], וגם לא משחקי תלת מימד אימתניים, מה שהמכשיר של נתיב לא מסוגל לבצע בגלל המגבלות שלא פירגנו לו, והנקסוס מסוגל בהחלט, אבל כפי המסתמן לאחר הסינון לא יהיה צורך במפרט של הנקסוס.

ובעניין הזה כבר כתבתי על זה כאן.

מבחינת הכשר, אני משער ואולי גם בטוח שההשגחה של נתיב חזקה יותר משל רמי לוי, וכמו שנתתיב סגורים יותר מאתרוג, אפילו שאינטרנט אתרוג הוא סינון מושלם בעיניי ובעיני עוד הרבה, ונתיב חוסמים לעיתים סתם.. כך שאת זה צריך לבדוק בפועל עם מכשיר ביד.

מה שכן, אפליקציות בעייתיות לא יהיה לאף אחד, לא לנתיב וגם לא לרמי לוי, הן מהבחינה הדתית; אף אחד לא יאשר.. ובנוסף, מה שאישרו שם זה יישומים שאמורים לשמש אנשי עסקים וכדו', וממש לא אפליקציות בילוי וכו'.. כך שחנות היישומים אני לא חושב שיש מה לחשוש במכשיר של שרמי לוי.
הדפדפן, כאן זה עניין של בדיקה בפועל, כי כאן יהיה את אותו הנידון איזה אתרים לחסום ואיזה לא. כך שזה צריך בדיקה בשטח למעשה.

אגב,
המכשיר של רמי לוי הוא מכשיר סלולאר, והמכשיר של נתיב היה פעם מכשיר סלולאר.. שזה אומר שאין בו שיחות ותצטרך לסחוב שני מכשירים. [איך שהבנתי, ע"י לחצים אפשר להשיג גם שיחות].

.

• הוסף לסימניות
השתדלתי להקיף את הנושא מכל צדדיו בכדי לספק את המקסימום מידע שאפשר לתת בהודעה אחת, ובלי לפתוח כאן צ'אט אישי :)

• הוסף לסימניות
ראיתי בפורום נתיב באשכול על הסמארטפון שלהם, בתגובה האחרונה האחרונה, מישהו שם כתב שהמכשיר כן עם שיחות, רק שהסים המסופק הוא ללא שיחות, ומי שרוצה פשוט יכול לקנות את המכשיר ללא הסים ולשים בו איזה סים שהוא רוצה, קרי; עם שיחות.
הוא צודק או לא?

אגב, רמה, תגובה מקצועית ועניינית.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נתיב בעבר והם אמרו שזה ללא שיחות.
לאחרונה דיברתי איתם והם מצהירים רישמית שניתן להכניס סים ולקבל שיחות. ואם הסים תומך באסאמאס אז זה גם יעבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1162091:
ראיתי בפורום נתיב באשכול על הסמארטפון שלהם, בתגובה האחרונה האחרונה, מישהו שם כתב שהמכשיר כן עם שיחות, רק שהסים המסופק הוא ללא שיחות, ומי שרוצה פשוט יכול לקנות את המכשיר ללא הסים ולשים בו איזה סים שהוא רוצה, קרי; עם שיחות.
הוא צודק או לא?

נכתב ע"י park;1162107:
דיברתי עם נתיב בעבר והם אמרו שזה ללא שיחות.
לאחרונה דיברתי איתם והם מצהירים רישמית שניתן להכניס סים ולקבל שיחות. ואם הסים תומך באסאמאס אז זה גם יעבוד.

ראשית, תודה רבה לכם על המידע.

שנית, תמיד היה לי מוזר העניין הזה של חסימת שיחות..
מה יעשו? יפתחו רום ללא חייגן? אבסורדי..

מה שלא ברור לי זה, בשביל מה הם מפרסמים שא"א להוציא שיחות??
הרי כל בר דעת יחליף סים באופן מיידי, במקום לסחוב שני מכשירים..

• הוסף לסימניות
תודה רמה פלוס. אודה לך אם תוכל לענות על השאלות הבאות:
1) יש את GMAIL, GOOGLEDRIVE ו GOOGLE CALENDAR בתור אפליקציות? אני אצטרך גישה לקבצים מסויימים בזמן שאני לא במשרד.
2) האם האפליקציות הנ"ל עולים כסף?
3) ראיתי שיש את האפליקציה של WHATSAPP - איך זה עובר סינון שלא יהיה גישה לתמונות לא כשרות?
4) יש אפשרות להעביר את המספרים מהסמארטפון הקיים לחדש או שצריך להכניס הכל מחדש?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בנתיב אין סינון בכלל על הקו והסינון הוא איזה אפליקציה תעבוד וכל האחרים לא יעבדו
אם הבנתי נכון רמי לוי אמור להיות סינון על הסים קו אינטרנט ואם כן מה קורה כשמחליפים סים?

• הוסף לסימניות
1. לא רוצה להתחייב, אבל אין כל סיבה שאפליקציות גוגל לא יהיו זמינות להורדה [אני לא מדבר על יוטיוב וכו'], זה ברור שהgmail והכונן יהיו זמינים והמפות והלוח ועוד, וברור לי שגם דרופבוקס יהיה זמין, אלו דברים נצרכים בהחלט.
2. אפליקציות גוגל כמובן שלא עולות כסף.
3. את מתכוונת על התמונות של פתיחת קבוצה? זה לא בעיה לנטרל את זה, כמו לדוגמא אם תתחברי עם wifi לאתרוג ותכנסי לוואצפ, הוא לא יאפשר לך את התמונות האלו.. קיצער, לא בעיה ללנטרל את התמונות האלו.
4. ועוד שאלות - https://mobile.rami-levy.co.il/Page.aspx/24

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1162387:
בנתיב אין סינון בכלל על הקו והסינון הוא איזה אפליקציה תעבוד וכל האחרים לא יעבדו
אם הבנתי נכון רמי לוי אמור להיות סינון על הסים קו אינטרנט ואם כן מה קורה כשמחליפים סים?

ממש לא,
הסינון הוא לא על הסים, אלא הם פיתחו רום מיוחד עבור הציבור החרדי.. [אההמ, עבור הכסף שהם יקבלו ממנו :)]

• הוסף לסימניות
למי יש את המכשיר של רמי לוי?
אשמח לראות אותו.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
מבחינת הכשר, אני משער ואולי גם בטוח שההשגחה של נתיב חזקה יותר משל רמי לוי, וכמו שנתתיב סגורים יותר מאתרוג, אפילו שאינטרנט אתרוג הוא סינון מושלם בעיניי ובעיני עוד הרבה, ונתיב חוסמים לעיתים סתם.. כך שאת זה צריך לבדוק בפועל עם מכשיר ביד.

.[/QUOTE]
אני קניתי את המכשיר של רמי לוי
ואין בו בכלל דפדפן אינטרנט
רק אפליקציות שהם מאשרים
ככה שלדעתי לא יכול להיות יותר כשר מזה
(אלא אם כן סידור רק בנוסח ע"מ והלכות רק של הרב עובדיה זצוק"ל מורידים מהכשרות:))
ולגבי האפשרויות פריצה אין לי מושג בעניין
אבל סיכמנו שזה לא רלוונטי לאנשים מבוגרים ללא ידע טכנולוגי נרחב
מה שכן אם אתם קונים מכשיר כזה
צריך להתרגל לעובדה
שנגמרו הימים שאפשר להטעין פעם ביומיים שלוש
ואם אתם ללא רכב צמוד קחו בחשבון שיקרה לכם לא פעם שתתקעו ללא בטריה
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1193276:
מה שכן אם אתם קונים מכשיר כזה
צריך להתרגל לעובדה
שנגמרו הימים שאפשר להטעין פעם ביומיים שלוש