וזה באחריותם לתקן? שלא ישלחו אותי "בבושת פנים". אני רוצה לבוא בבטחון שזה באחריותם ולא להתגמגם להם. משום מה יש לי הרגשה שהם יתחמקו.לפעמים אחרי "משחקי כפתורים" (לחיצה ממושכת לכיבוי והפעלה מחדש) זה נפתח.
אם לא, זה כבר מצב מסובך שמצריך טכנאי, פנה לחברת הדרן, ראיתי את זה כבר בעבר במכשיר שלהם.
לדעתי זה באחריותם (במסגרת זמן האחריות), כי זה קורה בגלל השינויים שלהם ברקוברי וברוםוזה באחריותם לתקן? שלא ישלחו אותי "בבושת פנים". אני רוצה לבוא בבטחון שזה באחריותם ולא להתגמגם להם. משום מה יש לי הרגשה שהם יתחמקו.
אם הם מתקנים זה אמור לעלות כסף? מה הסדר גודל?
אם הם משנים דברים ברקובקרי וברום 5 שנים אחרי שקניתי את המכשיר אז זה לא באחריותם? שלא ישנו. הם לא יכולים לחסום לי מכשיר ולהגיד לי תשלמי על התיקון. ז"א אם זה נגרם עקב משהו שהם עשו למה אני צריכה לסבול?!לדעתי זה באחריותם (במסגרת זמן האחריות), כי זה קורה בגלל השינויים שלהם ברקוברי וברום
כי החלטת שאתה קונה מהם, ככה זה חסימה הרמטית.אם הם משנים דברים ברקובקרי וברום 5 שנים אחרי שקניתי את המכשיר אז זה לא באחריותם? שלא ישנו. הם לא יכולים לחסום לי מכשיר ולהגיד לי תשלמי על התיקון. ז"א אם זה נגרם עקב משהו שהם עשו למה אני צריכה לסבול?!
פני באישי אשתדל לעזור לךאם הם משנים דברים ברקובקרי וברום 5 שנים אחרי שקניתי את המכשיר אז זה לא באחריותם? שלא ישנו. הם לא יכולים לחסום לי מכשיר ולהגיד לי תשלמי על התיקון. ז"א אם זה נגרם עקב משהו שהם עשו למה אני צריכה לסבול?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים