עזרה מכשיר חשמלי שכנראה נכנס לו מים והפסיק לעבוד

• הוסף לסימניות
אם זה מכשיר קטן אפשר להטמין אותו באורז ולהתפלל
אם יש שם מטען או סוללה כדאי לפרק לייבש עם פן ואח"כ באורז
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אורז לדעתי זה המצאה הוא לא עוזר אף פעם
בכל מקרה חכו כמה ימים והוא יחזור לעבוד (עד שיתייבש לגמרי מבפנים)
אני קבוע מטביל מכשירים חשמליים כמו טוסטר או קומקום מחכים כמה ימים והכל פצצה

• הוסף לסימניות
איך אמר פעם ציני אחד?
כבר אין לי תקציב לכל האורז שהולך אצלי כל חודש על הפלאפונים שנפלו למים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו גם מטבילים מחשירי חשמל כמו מיחם, קומקום וכו' ,
שמנו כמה ימים על מגבת בחוץ בימים חמים והכל עובד ב"ה מצוין!

• הוסף לסימניות
רק חבל שפלאפון נופל לאסלה ולא למקוה אולי זה היה מטהר אותו:LOL::LOL:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני שנה בדיוק הבת שלי הפילה את הפלאפון לדלי מים,
היה לי חבל, כי אני לא קונה מכשיר פשוט,
ניסיתי אורז- לא עזר
בעלי ניסה לקחת לתיקון בבוקר לפני שנכנס לכולל, אף אחד לא הסכים להתעסק עם זה...
השאיר ברכב וקבענו לקנות חדש באותו היום...
בצהרים אני עולה לרכב, נוגעת במכשיר והוא חם ממש (בכל זאת קיץ... ברכב סגור 5 שעות)
אני מדליקה סתם כדי לנסות--- נדלק ועובד עד עכשיו!

ממליצה לנסות לפני שמתייאשים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה