מכשיר טאצ' סמסונג

• הוסף לסימניות
מי שיש לו את המכשיר הנ"ל ויש לו בעיות איתו, מכל סוג אשמח אם יגיב כאן

זה נראה כאילו המכשיר הזה מראש עם בעיות!!!!

• הוסף לסימניות
היה לי אתו בעיות בעקבות שהוא נפל לדלי של צבע
אבל אחרי תיקון מיידי במעבדה הוא חזר לתפקד כראוי.
השם יאריך ימיו ושנותיו.

• הוסף לסימניות
המכשיר שלי עצמאי מאוד. הוא מחייג בעצמו לאנשים שונים (לאו דווקא למספר האחרון שחויג), וזאת כשהוא עומד בנחת על השיש או על השולחן. (לא דווקא כשהוא בתיק ואז יכול להיות שנלחץ בטעות).

אפשר לדבר בו רק עם אוזניה, אחרת לא שומעים אותי בכלל.

המכשיר של בעלי - שומעים אותו חלש מאוד מאוד - רק כשהוא מדבר ממש לתוך הפומית.

• הוסף לסימניות
איכות השמע של המכשיר מזעזעת!!!
רק ברמקול שומעים אותי (וסיפור להגיע לרמקול...)
וגם לבעלי - הטאצ' לא עובד כ"כ טוב. קשה מאד לחייג נורמלי

• הוסף לסימניות
הכוונה כמובן לטאצ' של סלקום ואורנג' ולא לזה של פלאפון שאין בו את הבעיות הנ"ל. [אולי יש אחרות].

• הוסף לסימניות
איכות השמע בפלאפון היא הטובה ביותר. נקודה. לא קשור למכשיר זה או אחר (וגם הקליטה שלהם הכי טובה, יכול להיות שיש קשר בין הדברים)
זה הדבר היחיד שבו הם טובים מהמתחרות, למי ששוה לו לשלם את המחיר.

• הוסף לסימניות
יש לי טאצ' סמסונג של פלאפון והוא מעולה ,מעל שנה

• הוסף לסימניות
תענו על סלקום. זה חשוב מאוד!!!

• הוסף לסימניות
לבעלי יש טאצ' של פלאפון. העסק נחמד, לא מעבר. איכות שמע נורמלית בהחלט (כשזה על רמקול שומעים את המדבר כפול).
העצבים מתחילים בעת שיחה כשצריך להקיש- המכשיר ננעל כל רגע, נלחץ על פקודות אחרות... תסכול. והכל כשצריך להקיש ולהיות דרוכים למה שנאמר מעבר לקו. לדעתי זה חסרון משמעותי.

לפני כחצי שנה הצג החל להשתבש, הטאצ'ינג לא נשמע ללחיצות, אבל פלאפון תקנו בלי בעיות. (לקום בבקשה! כן, לקום! להצדיע! לקוד שלוש פעמים. להתיישב. באמת תודה רבה, טנק יו ורי טאצ'.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bיוטי;840265:
איכות השמע בפלאפון היא הטובה ביותר. נקודה. לא קשור למכשיר זה או אחר (וגם הקליטה שלהם הכי טובה, יכול להיות שיש קשר בין הדברים)
זה הדבר היחיד שבו הם טובים מהמתחרות, למי ששוה לו לשלם את המחיר.

ממש ממש לא! הקליטה של פלאפון על הפנים. היה לי הרבה שנים פלאפון ותמיד במקומות נמוכים - מקלטים או מתחת לאדמה ובמנהרות וכו' רק לי לא היתה קליטה.
סלקום יש להם קליטה בכ--ל מקום, מעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;840278:
סלקום יש להם קליטה בכ--ל מקום, מעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה.

אל תתחילי איתי... :cool:
חמותי ואני כבר שלוש שנים לא מצליחות לנהל שיחה אחת נורמלית בסלקומים שלנו.
אני גרה בקומה ראשונה על עמודים והוא כותב לי "שיחות חרום בלבד..."

• הוסף לסימניות
היה לי את הטאצ' של פלאפון, והמסך מגע שלו הוא על הפנים, עד שנהרס לי יום אחד, ובפלאפון אמרו לי בעצמם שקיבלו על המכשיר הזה המון תלונות ולכן לא מוכרים אותו יותר. הם אמרו שלא שווה לתקן אותו כי רוב הסיכויים שיהרס שוב מהר מאד..

• הוסף לסימניות
אז מה עושים צריך לשלם על שידרוג??? זה לא נראה לכם מופרך שימכרו לנו מכשירים כאלה. {כשנכנסתי לסלקום אמרו לי שיש רק את המכשיר הזה במלאי, } שמראש אינם טובים בכלל???????? מה עושים אני ביאוש מהטלפון הזה, ואין לי אפשרות לענות לאנשים כי א"א לשמוע אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;840260:
הכוונה כמובן לטאצ' של סלקום ואורנג' ולא לזה של פלאפון שאין בו את הבעיות הנ"ל. [אולי יש אחרות].

לי יש של פלאפון וגם כן הוא מחייג מעצמו, גם כשהוא מונח על השולחן.
אנשים לא מאמינים לי (חוץ מחבר שזה קרה גם לו) אבל עכשיו אני שומע שאני לא היחיד.

• הוסף לסימניות
נו, אולי יש כאן איזה יוזמתי שיעלה רעיון מה לעשות עם זה????
זה תופעה!

• הוסף לסימניות
יש לי טאצ' של סלקום - ברוב המקומות אין לי קליטה, יש כמה מרצפות בודדות בבית שעליהם אני יכולה לעמוד כדי שתהיה לי קליטה מלא פעמים אני מחייגת לאנשים וזה כאילו לא נתפב זה רושם מחייג אך אין שום צליל, א"א לשמוע אותי ברור, רק עם אוזניות..... הרמקול בד"כ לא עובד, כל פעם אני הולכת למוקד שרות, מסדרים לי את זה ובחזרה זה לא עובד אחרי יומיים.
השעון מעורר לפעמים מצלצל ולפעמים לא, איך שמתחשק לו.... בלי שאני נוגעת בו ועוד הרבה צרות שאין לי סבלנות להתחיל לפרט......

• הוסף לסימניות
גמאני מצטרף לכל הנ"ל, יש לי טאצ' של סלקום, הוא ממש על הפנצ'.

• הוסף לסימניות
גם לי יש טאצ' סלקום שוכב כשנה כמעט חדש בקושי היה בשימוש מחוסר יעילות, מכשיר דפוק ביותר :mad::mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;840981:
כל פעם אני הולכת למוקד שרות, מסדרים לי את זה ובחזרה זה לא עובד אחרי יומיים.
אם אני אלך לתחנת שירות יתקנו לי אפילו שאין לי ביטוח?

• הוסף לסימניות
למשפחתי יש כמה מכשירים כאלו וכמובן שכולם צעצועים בכל מיני אופציות.
ומה שהם עשו (בעצת החברה) עשו ביטוח למכשירים שלחו לתיקון וכשחזרו ביטלו את הביטוח עד לתקלה הבאה...

אם אתם שואלים אותי :rolleyes: אני לא מחליפה את הNOKIA עם הפנס למעלה!!!
מחזיק שנים ועומד במבחן הנפילות ממקומות גבוהים במיוחד, הרטיביות, המשחקים ומה לא!!!
לא מזמן החלפתי אבל ל... אותו הטלפון. (מה שנהרס אצלי אחרי כמה שנים זה הפאנל האחורי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה