כללי מכשיר כיול מסך

• הוסף לסימניות
לפי ההמלצות שראיתי כאן , אני קונה מסך של Dell 24" LED U2414H

האיש מכירות שם מהחברה אומר שאני צריכה מכשיר כיול מעבר למסך,
עד עכשיו לא עבדתי עם זה.. אז אין לי מושג!!
חייב לקנות את המכשיר הזה?? כמה זה עולה ומאיפה קונים ?

זה די דחוף לי .. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
:eek::eek:
בבקשה ... אני ממש חייבת את עזרתכם.
יש מי שמשתמש - או לא משתמש במכשיר לכיול מסך?

לפחות שאני ידע אם אני צריכה לקנות דבר כזה או לא..

• הוסף לסימניות
מסכי דל לרוב מגיעים מכויילים מהיצרן, אני עשיתי עוד כיול מאיש מקצוע עם מכשיר ואיך שהבנתי ממנו המסך נשאר אותו דבר שמדובר במסך איכותי (עם פאנל IPS) כך שאני לא ראיתי צורך בקניית מכשיר כזה.. הצבעים במסך אף פעם לא מאה אחוז זהים לצבעים בהדפסה, אבל זה היה הכי קרוב לזה שראיתי אי פעם אחרי הכיול, וכך זה נשאר מאז.

• הוסף לסימניות
זה דבר יקר, ורוב הגרפיקאים לא משתמשים בו. זה אכן דבר מומלץ אבל הרבה אנשים פשוט לומדים את המסך שלם ביחס לדפוס וככה עובדים. מה גם שבתי הדפוס בארץ כ"כ לא מכויילים כך שזה לא יעזור לכייל את המסך. עם הזמן לומדים לעבוד לפי ערכים ולהסתדר.

מה שבטוח שאת המסך את צריכה ואת הכיול לא בטוח, אז תקני את המסך ותראי אם אכן הצבעים מספקים אותך ללא כיול, מקסימום אח"כ תחליטי אם את מעוניינת בחברה המכיילת או בקניית מכשיר כיול.

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאד!!
תודה רבה

:):)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר מעל שנה במסך של דל
תצוגת מסך שלו מעולה ומקצועית!
לדעתי אין צורך בכיול
ידוע מראש שבכל בית דפוס הצבעים מתכהים בכ10%...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה