מכשיר כשר: k34 VS up tec

• הוסף לסימניות
איזה משני המכשירים שבכותרת יותר טוב? למישהו יש ניסיון?

הפרמטרים שמעניינים אותי הם:
  • איכות שמע
  • מקשים שנלחצים בקלות
  • לא (או לפחות פחות) שביר

• הוסף לסימניות
ביום שישי הC2 שלי שבק חיים לכל חי. התלבטתי מאוד אם לקנות C2 מחודש, לבסוף, לפי המלצת המוכר רכשתי K34.
הוא ידידותי ונחמד. מעוצב ויש בו הרבה אפשרויות יחסית לכשרים (יותר מC2). שומעים בו מצויין. המוכר ציין באזניי שהוא שביר. הצטיידתי במגן סיליקון ומגן מסך, מקווה שיחזיק מעמד להרבה זמן... המקשים לא משו, צריך ללחוץ פעמיים לפחות למענה וכד'

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.

אכן בהרבה מכשירים כשרים יש בעיה בלחיצה על המקשים, אותי אישית זה ממש מעצבן...

אשמח אם מישהו יוכל לדווח על חוויית השימוש ב UP TEC

• הוסף לסימניות
מישהו מחזיק במכשיר K34 ויכול לתת חוו"ד לאחר זמן נכבד של שימוש?
האם יש מכשיר טוב יותר במחירים סבירים?

• הוסף לסימניות
לשמיעה של אפ-טק אין מתחרים, זה השמיעה המעולה ביותר גם מהמכשירים שעולים אלף ש"ח. אבל אורך זמן הבטריה שלו הוא הדפוק ביותר, שעת שיחה ואין לך בטריה. כל המוכרים מודעים לזה למרות שלפעמים הם מנסים לטייח.

• הוסף לסימניות
לשמיעה של אפ-טק אין מתחרים, זה השמיעה המעולה ביותר גם מהמכשירים שעולים אלף ש"ח. אבל אורך זמן הבטריה שלו הוא הדפוק ביותר, שעת שיחה ואין לך בטריה. כל המוכרים מודעים לזה למרות שלפעמים הם מנסים לטייח.
אני חושב שיש לו עוד כמה בעיות. אכלנו ממנו הרבה קש.
מה זה המכשיר K34? חברה רצינית? מתאים לסים של אורנג'?

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך נהנתי מK34

אבל הוא מכשיר די נחמד עם הרבה אופציות לעומת אחרים...

• הוסף לסימניות
וגם הקליטה שלו לא הכי...

• הוסף לסימניות
מה זה המכשיר K34? חברה רצינית? מתאים לסים של אורנג'?
אני יהודי אני יענה בשאלה והאפ טק זה חברה רצינית?

ועכשיו ברצינות, כל המכשירים הכשרים שהם לא נוקיה או סמסונג או LG הם לא רציניים, יש מהם לא רציניים יותר ויש מהם לא רציניים פחות.
מנסיון של משפחתי וחברים הK34 מומלץ בהרבה על האפ טק (שלמשל עם רמי לוי ופלאפון זו צרה צרורה שאין קליטה כמעט כל הזמן), וודאי שהוא תומך באורנג', הוא תומך בכל החברות הקיימות כיום בכשרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה