מידע שימושי מכשיר לבלינצ'ס

• הוסף לסימניות
איזה מהמכשירים מומלץ (שניהם אותו מחיר)
יש עוד הבדל, חוץ מזה שאחד מתאים ל4 והשני מתאים ל6?
תודה
22.png
11.png

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשיר של טפאל של ה6 - מכשיר מושלם, נח לשימוש, ערב שבועות עשיתי 50 בלינצ'ס בלי להרגיש.. זה מגיע עם 6 מריות עץ ומצקת נוחה של טפאל.
בערב פסח קיבלתי כזה נוסף מתנה, אשמח למכור לך את זה.

• הוסף לסימניות
קנית את הארבע לא משמעותי מה- 6 אבל קטן במידות לאחסנה בארון וזה מה שחיפשתי
תחשבי על מקום אחסון למכשיר.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה-6 של TEFAL

על הדרך,
יש למישהו מתכון לבלינצעס למכשיר?
זה יוצא במכשיר מעט עבה יותר מאשר במחבת... אני כבר מנסה כמה וכמה מתכונים ועדין לא הגעתי למשהו מדויק.

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת את של ה-4.
בגלל שכשהכנתי במכשיר של 6 בלינצ'ס - לא הספקתי לשפוך מהבלילה ליותר מ - 4 מהעיגולים לפני שהראשון כבר היה מוכן.
וכמובן משמעותי מבחינת איחסון

• הוסף לסימניות
עשיתי את המתכון החלבי של קרייזמן ושמתי קצת מהבלילה ובעזרת המצקת שטחתי את זה ויצא דק ומעולה.

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשיר של טפאל של ה6 - מכשיר מושלם, נח לשימוש, ערב שבועות עשיתי 50 בלינצ'ס בלי להרגיש.. זה מגיע עם 6 מריות עץ ומצקת נוחה של טפאל.
בערב פסח קיבלתי כזה נוסף מתנה, אשמח למכור לך את זה.

הפלטה נשלפת לניקוי? איך מנקים?
ובכמה את מוכרת?

• הוסף לסימניות
לי יש של 6
ולפסח יש לי של 8. מעולה

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה-6 של TEFAL

על הדרך,
זה יוצא במכשיר מעט עבה יותר מאשר במחבת... אני כבר מנסה כמה וכמה מתכונים ועדין לא הגעתי למשהו מדויק.
אני שמה פחות מהכמות המסומנת באמצע הכף אבל במידה שהבלילה תכסה את כל השקע (שימי לב אם את לא ממלאת בטעות את כל הכף, יש סימון עד היכן למלא)

• הוסף לסימניות
[על הדרך,
זה יוצא במכשיר מעט עבה יותר מאשר במחבת... אני כבר מנסה כמה וכמה מתכונים ועדין לא הגעתי למשהו מדויק.[/QUOTE]

תוסיפי למתכון שלך עוד חצי כוס מים יותר מהרגיל,
אצלי המתכון הוא בעיקרון עם כוס ושליש מים ובמכשיר אני שמה 2 כוסות,
המתכון שלי הוא:
כוס קמח
2 כוסות מים
2 ביצים
חצי כפית מלח
(2 כפות שמן)-במכשיר אני לא שמה את השמן, אין צורך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר בלינצ'ס
לא מצליחה לעבוד איתו עם מתכון של חברתיות לפסחמישהי יכולה להציל אותי?
אולי יש מתכון מיוחד?
לה זה לא נתפס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה