קינוחים מכשיר להכנת וופל בלגי של גולד ליין או icake?

• הוסף לסימניות
של איזו חברה יש לך?
אין לי מושג.
קיבלתי במתנה לפני 8 שנים ועל המכשיר לא כתוב כלום.
בזמנו זה היה החיקוי היחיד שהיה עם אותן פלטות בדיוק.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
קיבלתי במתנה לפני 8 שנים ועל המכשיר לא כתוב כלום.
בזמנו זה היה החיקוי היחיד שהיה עם אותן פלטות בדיוק.
אה, אז אולי לכן זה עולם אחר לגמרי...או עלום אחר...

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה וכמה מכשירי וופל ביתיים, ובכולם הוופל יוצא דק...
מחפשת מכשיר שמייצר וופל עבה בעובי שיש בחנות.
אשמח מאוד למידע על כך.
מישהי סיפרה לי שהומלץ לה על מכשיר בשם 'בורמן', מישהי יודעת על זה?

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה וכמה מכשירי וופל ביתיים, ובכולם הוופל יוצא דק...
מחפשת מכשיר שמייצר וופל עבה בעובי שיש בחנות.
אשמח מאוד למידע על כך.
מישהי סיפרה לי שהומלץ לה על מכשיר בשם 'בורמן', מישהי יודעת על זה?
לאמא שלי יש מכשיר של חברת KRUPS
ראיתי אותו גם בחנויות.
לא זול אבל מעולה.

• הוסף לסימניות
לי יש את המכשיר HYUNDAI
עובד מעולה, משחים יפה, יוצא תפוח ואורירי
לדעתי זה גם תלוי במתכון של הוופל
לא רק במכשיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה