דרוש מידע מכשיר להכנת שייקים

• הוסף לסימניות
מה מומלץ?
יש להשיג מכשיר איכותי בסביבות 100-150 ש"ח?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את לא שמה קרחים אלא פירות קפואים - אפשר פשוט להשתמש בבלנדר (פחות נוח בלנדר מקל, אבל כל בלנדר יעשה את העבודה)

• הוסף לסימניות
ראיתי שבקניון רפאלי פרסמו מכישר לשייק בסביבות 150 שקל

• הוסף לסימניות
קרח בבלנדר ידני הורס את הבלנדר
יש לאלטרו חנן אחד טוב שעושה את העבודה
ועולה באזור ה 80- 100

• הוסף לסימניות
יש לי נינג'ה שקניתי בסלון גאולה ב280 ש"ח אבל לאחרונה ראיתי פרסומת של מחסני חשמל אותו מכשיר ב200 ש"ח, ממליצה על המכשיר מאוד מאוד, בקיץ בפרט אני מקפיאה לעצמי פירות חתוכים (מלון/אפרסק/נקטרינה/משמש וכו') וכשמתשק לי אני שמה כמה חתיכות בשייקר פלוס קצת חלב ויוצא לי שייק פירות אמיתי כמו שקונים בחנויות במחיר של 20 ש"ח לכוס ואצלי ב2 שקלים.
באופן כללי נינג'ה נחשב לשייקר הכי עוצמתי וטוב בשוק ובאמת עושה עבודה מעולה

• הוסף לסימניות
אם יש לך בבית בלנדר כוס אפילו לא מאוד רציני את יכולה בכיף להכין שייק, כל עוד הפירות לא קפואים.
לפירות קפואים יש מכשיר מעולה של נינג'ה, עולה בסביבות 250 ש"ח.
יש לו מנוע איכותי מאוד.
ומפיק שייק במרקם מאוד חלק.
לדעתי - חבל לקנות משהו שלא ירסק טוב, וגם יישרף לו המנוע די מהר
(מניסיון עגום ביותר, עם מכשירים פחות טובים שלא שרדו)

• הוסף לסימניות
מנסיון עם הרבה מכשירים, כולל בלנדרים שמתלבשים על בוש וכד'
הכי מושלם זה הנינג'ה!
אם זה רק לשייקים ומילק שייק וכד'
אפשר לקנות את הסטנדרטי.
אפשר להשיג אותו בזאפ ב200 ש"ח כולל משלוח.

כל שאר המכשירים לא יודעים לטחון למרקם חלק בפעולה אחת, אלא צריך לפתוח אותם תוך כדי, לעצור את הטחינה כמה פעמים, ולדחוף לכיוון הסכינים שוב את כל החתיכות שעולות למעלה.. שוב ושוב..

• הוסף לסימניות
לי יש נינג'ה של ה - 450, ושמה הרבה קרח, הבעיה שהוא טוחן אותם יותר מידי טוב.... וכבר לא מרגישים אייס.... כמו בחנויות... וזה ממש מאכזב. יוצא לי רסק כמו בבלנדר יד..... אז מה החכמה...

• הוסף לסימניות
לי יש נינג'ה של ה - 450, ושמה הרבה קרח, הבעיה שהוא טוחן אותם יותר מידי טוב.... וכבר לא מרגישים אייס.... כמו בחנויות... וזה ממש מאכזב. יוצא לי רסק כמו בבלנדר יד..... אז מה החכמה...
אני מחפשת מכשיר של נינג'ה שיעשה לי פרוזן כמו בחנות
ואשמח גם שיעשה גלידות
יש לך מושג איזה דגם של נינג'ה מתאים לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה