- הוסף לסימניות
- #1,561
על איזה סוג המבצע טכמה עלה לך?אני קניתי בסופר פארם ממש ערב יו"כ (פיזי לא דרך האונליין) והוא מיבואן רשמי
על איזה סוג המבצע טכמה עלה לך?אני קניתי בסופר פארם ממש ערב יו"כ (פיזי לא דרך האונליין) והוא מיבואן רשמי
אני רואה באתר שזה יבוא מקביל מה זה אומר?קניתי את הפרו 5 עם שתי ראשים עלה לי 1700
זה 2 מוצרים שונים...אני רואה באתר שזה יבוא מקביל מה זה אומר?
אני לא יודעת כמה עולה בסופר פארםדחוף- יש מבצע עד היומיים הקרובים בסופרפארם אונליין - האם הם יבואן רשמי?
ברפאלי עולה קצת יותר יקר
??????????????????????????שווה לקנות ביחד עם חברה?
האם יש מכשיר טוב עם ראשים מתחלפים?
מישהי עושה/עשתה את זה ויכולה להמליץ או לא להמליץ על קניה משותפת
תודה!!!!!!!!
יש דגמים שיש ראש רגיל - רחב פעמיים ועודשווה לקנות ביחד עם חברה?
תודה!!!!!!!!
אני לא חושבת שזה בעיה מבחינת המכשיר.תודה!
אנחנו עדיין בגיל הסמינר ואנחנו גרות קרוב אז זה פחות בעיה
השאלה שלי זה המכשיר
זה לא מסובך למכשיר שמשנים את סוג העור במהלך טיפול????????
וגם עניין הראשים
מכשיר טוב עם שתי ראשים גדולים מתחלפים
יש אפשרות לקנות מכשיר מיבואן וראשים בנפרד????
www.shopelectrons.co.il
לא, אין שום בעיה.זה לא מסובך למכשיר שמשנים את סוג העור במהלך טיפול????????
לא ממליצה בכללשווה לקנות ביחד עם חברה?
אני ביחד עם אחותי וזה ממש סבבהשווה לקנות ביחד עם חברה?
תודה!!!!!!!!
לאמזון לא כ"כ זול.1600 ש"ח לדגם PRO7 זה מחיר זול?
יש חסרונות בלקנות דרך אמזון?
האם תומך במתח של הארץ 220?
תודה
![]()
מכשיר הסרת שיער Braun Skin i·Expert דגם PL7243 במחיר מעולה - אתר AliBuy
מכשיר הסרת שיער Braun Skin i·Expert דגם PL7243 ה-Pulsed Light הראשון עם מערכת אינטליגנטית ואינטראקטיבית בעולם שלומדת ומתאימה עצמה לעור שלךali-buy.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //