דרוש מידע מכשיר לייזר ביתי

אני אשמח לשמוע ממי שיש לה את סנסיקה של ******, הם מציעים אותו עם הנחה דרך רדיו קול חי נראה לי ב1600 ש"ח.
אני כבר שנים מטופלת בקר לייזר, זה אחלה אבל אצלי זה חוזר. זה רק ממעיט את השיער לא הפסיק לי לגמרי. חבילה של 12 טיפולים רק לאזור הפנים עולה יותר ממכשיר ביתי. וזה בזמן שנוח לי ובלי לחפש חניה.
השאלה איזה מכשיר עדיף.... ממה שאפי ליידי מספרים זה מכשחר הכי טוב שיש, אורלי חרר פרסמה את של פיליפס וטוענת שהוא ממש מעולה ולא כואב, ולא בטכנולוגיה של אפילצייה. ויש גם את בראון.... בקיצור מי שיש לה את המכשיר של ****** אשמח ממש לשמוע אם שווה ואם באמת לא כואב.

אני אשמח לשמוע ממי שיש לה את סנסיקה של ******, הם מציעים אותו עם הנחה דרך רדיו קול חי נראה לי ב1600 ש"ח.
אני כבר שנים מטופלת בקר לייזר, זה אחלה אבל אצלי זה חוזר. זה רק ממעיט את השיער לא הפסיק לי לגמרי. חבילה של 12 טיפולים רק לאזור הפנים עולה יותר ממכשיר ביתי. וזה בזמן שנוח לי ובלי לחפש חניה.
השאלה איזה מכשיר עדיף.... ממה שאפי ליידי מספרים זה מכשחר הכי טוב שיש, אורלי חרר פרסמה את של פיליפס וטוענת שהוא ממש מעולה ולא כואב, ולא בטכנולוגיה של אפילצייה. ויש גם את בראון.... בקיצור מי שיש לה את המכשיר של ****** אשמח ממש לשמוע אם שווה ואם באמת לא כואב.
מהאשכול פה עולה שהמכשיר היחיד המומלץ מניסיון זה בראון

השתמשתי במכשיר בראון בערך חמש פעמים פעם בשבוע וכבר רואה תוצאות נפלאות.
באיזורים בהם לא הייתי מגלחת לפני כן - ירד לי כמעט לגמרי , איזור ה 95%
באיזורים שהייתי מגלחת באופן קבוע (ידיים)- ירד לי עד עכשיו בערך 75% ואני רואה התקדמות כל שבוע.
בינתיים ממליצה על בראון מאד!

באיזורים שהייתי מגלחת באופן קבוע (ידיים)- ירד לי עד עכשיו בערך 75% ואני רואה התקדמות כל שבוע.
באיזה מכשיר השתמשת ? פרו 5 ?

השימוש הוא לא פעם בשבועיים?

מישהו יודע מה זה המכשיר שמפרסמים בהנחה WIN_20241221_21_45_02_Pro.jpg במאוחדת?

היי קניתי את המכשיר של בראון פרו 7 ,הגיע לי עכשיו ואין לי הוראות הפעלה בעברית.
אשמח להסבר איך להשתמש.
או אם יש למישהו חוברת הוראות הפעלה בעברית לעלות תודה.

היי קניתי את המכשיר של בראון פרו 7 ,הגיע לי עכשיו ואין לי הוראות הפעלה בעברית.
אשמח להסבר איך להשתמש.
או אם יש למישהו חוברת הוראות הפעלה בעברית לעלות תודה.

בקישור הנ"ל יש הוראות...

היי רציתי לדעת איזה דגמים יש בפרו 7 יש 3 דגמים או 2
כל זה פרו 7 ?
PL7387
PL7253
PL 7147

מישהי יודעת אם יש את הדגם הזאת באמזון ?

Pro 7 PL7253 IPL​

כי אני רואה באמזון רק את

PL7243​

פרוגבוט

תוכן שיווקי