לא זוכרת כבר, האמת כשאני חושבת נגיד בידיים באמת פחות גדל אבל עשיתי שם יותר טיפולים. ככה שיכול להיות שזאת הסיבה. אבל זה אחרי הרבה טיפולים, על הבראון נגיד שמעתי שיש בנות שממש אחרי כמה טיפולים הם התחילו לראות תוצאות.כמה טיפולים עשית עם הסנסיקה ?
אומרים פה בתגובות שיש בעיות,הראש שלו נמס וכו'.....
האמת שאני ממש מבולבלת....
לא יודעת מה לקנות....
איזה בראון?ממליצה ממש ממש על הבראון!
אחרי 3 טיפולים כבר ראיתי תוצאות מדהימות.
שוה ממש!
בראון פרו 5 עם 3 ראשיםואשמח לדעת מאיפה קנית,והאם יבואן רשמי-יש הבדל?
תודה רבה.
אני לא חושבת ששווה את ההשקעההמחיר של פרו 7 הוא משהו כמו 2500 ושל פרו 5 בערך 1500
יש פער גדול ביניהם שווה להשקיע עוד 1000 שקל?
מכשיר מריטה הוא המקביל לשעווה, לא ללייזר.בעקרון לבראון בתחום הזה יש את המכשירים הכי טובים (כמו מריטת שיער וכד')
האם מישהי השתמשה לפני הלייזר עם מכשיר מריטה?
אני פשוט מתלבטת אם יהיה לי שינוי משמעותי בין מכשיר מריטה של בראון למכשיר לייזר
כלומר בגדול הפרו 7 זה בעיקר החיבור לאפליקציה? (משהו שבאמת אין לי מה לעשות איתו....)אני לא חושבת ששווה את ההשקעה
בסופו של דבר זה אותו מכשיר
רק הפרו 7 יותר משודרג
לא בטוח שתראי בזה יותר תוצאות
בפרו 7 הפולסים לא יותר מהירים?אני לא חושבת ששווה את ההשקעה
בסופו של דבר זה אותו מכשיר
רק הפרו 7 יותר משודרג
לא בטוח שתראי בזה יןתר תוצאות
זה פרו 3 עם שני ראשים: סטנדרטי וצר.
ממה שאני יודעת הלייזר צריך לשרוף שורש של שערהמישהי יודעת אם חייב לגלח דוקא לפני השימוש או אפשר לעשות שעוה ?
ואם כבר עשיתי שעוה, צריכה לחכות שהשערות יצמחו ואז לגלח?
אני שואלת כי ראיתי כמה סרטונים שבהם נשים אומרות שהם לדוג הורידו שפם בחוט כמו שהם רגילות ואז השתמשו במכשירממה שאני יודעת הלייזר צריך לשרוף שורש של שערה
ואם עשית שעווה אז אין על מה לעבוד בכלל
כלומר, חייבים לגלח, כדי שהמכשיר יהיה על העור
ואסור לעשות שוועה לפני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //