מישהו?מישהו יודע של איזו חברה זה?
והאם זה איכותי?
מתלבטת אם להזמין
מנסיוני הם מעולים.קופצת על האשכול והמשחק מגנטים זה המקורי?
שם משתמש זה השם בו הוכנסת למערכתרשמתי עכשיו לראשונה באתר שלהם ויש לי כמה שאלות אם אפשר...
מה זה 'שם משתמש'? זכור לי שביקשו להזין סיסמא אבל לא קבלתי שם משתמש?
וגם, האם הדברים מגיעים ארוזים על שמי או שאני צריכה ללקט אותם?
והאם אפשר לעשות את ההזמנה דרך האתר או רק בטלפון?
ממש תודה
של איזה חברה זאת?מנסיוני הם מעולים.
כבר שנה+ שימוש די שוטף. עכשיו קניתי עוד חבילה כדי שיהיה יותר חלקים.
נראה חברה אחרת ממה שמכרו פעםשל איזה חברה זאת?
כתוב 800 וואטה א'פכת לא יודעת על המולטי קייק?
גם אני מתלבטת
סליחה על ההקפצה, אני מחפשת מידע על המולטיקייק שמוכרים השבוע במשנת.כתוב 800 וואט
אלו שיש להן מולטי קייק מקורי (או חיקוי שהן מרוצות ממנו)- כמה וואט יש לו?
אכן נראה בדיוק זה. תודה!משנת יוסף מביאים הרבה מוצרים מגולדליין ויש באתר של גולדליין מוצר תואם, מצורף קישור.
מכשיר אפייה 4 ב-1 MY CAKE
האיכות שלהם בדרך כלל בסדר
זה של גולדליין? עם פלטה אחת של דמויות מצוירות?אני קניתי שנה שעברה מולטי קייק
והוא פשוט סיוטי
איטי ממש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים