מכשיר מזמזם נגד הרטבות לילה

• הוסף לסימניות
יש למשהו למכור יד שניה? או מכירים גמ"ח? בירושלים.
ואם לא, איפה קונים?

• הוסף לסימניות
מאוד לא ממליצה!
לא יעיל, רק מעיר את כל בני הבית, אנחנו כבר חצי שנה בטיפול עם הזמזם ועדיין אין תוצאות.

בעבר טיפלנו אצל ד"ר שגיא, וזה מאוד הצליח - על ילד אחר כמובן, הפעם התפתינו לרכוש את המכשיר כדי שיהיה לעוד ילדים עם נצטרך (זה אותו מחיר כמו טיפול אצל ד"ר שגיא), אבל מתברר שזו הייתה טעות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1012152:
מאוד לא ממליצה!
לא יעיל, רק מעיר את כל בני הבית, אנחנו כבר חצי שנה בטיפול עם הזמזם ועדיין אין תוצאות.

בעבר טיפלנו אצל ד"ר שגיא, וזה מאוד הצליח - על ילד אחר כמובן, הפעם התפתינו לרכוש את המכשיר כדי שיהיה לעוד ילדים עם נצטרך (זה אותו מחיר כמו טיפול אצל ד"ר שגיא), אבל מתברר שזו הייתה טעות!

תודה
איך רופא מטפל בזה?

• הוסף לסימניות
לנו יש ניסיון טוב עם המכשיר. הילד הפסיק להרטיב אחרי שבועיים-שלוש שהינו מאד עקביים עם המכשיר ועם הקימות שלו בלילה , אחרי שהפסיק , הפסקנו עם זה החזרנו את המכשיר וכעת שוב חזר להרטיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1012243:
תודה
איך רופא מטפל בזה?
הוא מטפל גם עם מכשיר אבל בשילוב הרבה תרגילים לחיזוק השרירים, וכן מעקב צמוד שגם מאוד מאוד מוסיף, בקיצור, הוא מלווה את הילד עד לסיום התהליך.
(חוצמיזה שהמכשיר שלו גם הרבה יותר מוצלח, וגם מתאים לשבת)

• הוסף לסימניות
לי יש יד שניה (היה בשימוש שבועיים)
בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר אני מוכנה למכור
היה בשימוש תקופה אני מסופקת עד כמה היה יעיל

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה משהי שנעזרה פלאים בד"ר שגיא.

• הוסף לסימניות
אני בעד טיפול תרופתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה