אני רוצה שהוא יהיה לי כמו תנור חלבי.בגדול-אני שמה בהם הכל.
מה את רוצה להכין בתנור?
מתכונים עם שמרים-אני בתכנון לנסות.אני רוצה שהוא יהיה לי כמו תנור חלבי.
אני גרה ביחידה, ואין לי תנור וזה מעצבן נוראאא.
עוגיות, עוגות, מוקרם,
לחמניות
בעיקר עוגת גבינה שמרים- מצליח בצק שמרים??
אשמח שתעדכני כשאת עושה את השמרים, איך יצא.מתכונים עם שמרים-אני בתכנון לנסות.
עוגות וכו'-מכין מעולה. צריך פשוט ללמוד את המכשיר.
תקני רק כזה שאפשר לווסת את החום.
מוקרם-למה לא? ואפשר גם בסיר.
אני ביקשתי מיני קיטשן מקורי בחנות המקור בירושלים הם מוכרים ב 300 ש"חאיפה קונים את המכשיר הזה?
יש חברה מומלצת?
זה יכול להיות רעיון טוב לפסח..
עם נייר אפיה או תבנית עגולה לא מתלכלך בכלל (נייר אפיה גם מעל האוכל)! ואין צורך לנקות.הענין במיניקיטשן- זה שהוא מבשל באידוי,
החום מתפזר באופן אחיד בכל החלל.
לכן אפשר פחות שמן, ולכן לא נשרף דברים בד"כ
הוא סגור הרמטית, ומתחמם ומתקרר בשניה
לכן זה הולך מהר יותר.
וגם שהחומר קל לניקוי.
אני משתמשת בעיקר לדברים שמתבשלים הרבה זמן- (קרי: ירקות)-
ואין לי זמן.
או כשאני רוצה לחסוך שטיפת כלים
הכי מהר תלמדו מניסוי ותעיה,כשכל הסירים תפוסים/בכיור
כי זה גם הרבה ענין של טעם וריח
אצתי עם ניר אפיה כן מתלכלך קצת,עם נייר אפיה או תבנית עגולה לא מתלכלך בכלל (נייר אפיה גם מעל האוכל)! ואין צורך לנקות.
אצלי אין יותר סירים בכיור.
(אני עם 2 ילדים) עוף, ירקות וארז הכול מתבשל ביחד!
גם אצלי,אצתי עם ניר אפיה כן מתלכלך קצת,
אבל מתנקה במגבון
שימו לב!גם אצלי,
בדיוק דיברת על זה לאחרנה עם מישהי- כנראה שזה תלוי באיכות של הנייר
ועדיין מתלכלך?עם נייר אפיה או תבנית עגולה לא מתלכלך בכלל (נייר אפיה גם מעל האוכל)! ואין צורך לנקות.
אצלי אין יותר סירים בכיור.
(אני עם 2 ילדים) עוף, ירקות וארז הכול מתבשל ביחד!
אצלי לא, מה שיש כן זה אדים, מעבירה סמרטוט יבש, וזהו.שימו לב!
ועדיין מתלכלך?
לא שמתי.שימו לב!
אם את שמה את האוכל בתבנית אין איך להתלכלך והנייר אפיה יוצא גם מהמכשיר כך שגם פה לא אמור להתלכלך.לא שמתי.
אבל מתלכלך גם מלמטה
לי יש אותו לבשרי, משתמשת בו להרבה דבריםורק אני לא מבינה מה ההבדל בין מיני קיטשן לתנור?
קיבלתי בפורים 2! ומתלבטת מה לעשות איתם.
אני אופה ומבשלת המון אבל כל כך נוח לי בתנור רגיל בלי עכשיו להתקשקש עם עוד מכשיר חשמלי שבעצם עושה אותה פעולה כמו תנור וללמוד אותו על ידי ניסוי וטעיה..
אני טועה?
אם את רוצה למכור דברי אתיורק אני לא מבינה מה ההבדל בין מיני קיטשן לתנור?
קיבלתי בפורים 2! ומתלבטת מה לעשות איתם.
אני אופה ומבשלת המון אבל כל כך נוח לי בתנור רגיל בלי עכשיו להתקשקש עם עוד מכשיר חשמלי שבעצם עושה אותה פעולה כמו תנור וללמוד אותו על ידי ניסוי וטעיה..
אני טועה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים