מכשיר נייד להקלטת רעיונות מוסיקלים.

• הוסף לסימניות
קורה לי שאני מתיישב על הפסנתר, מנגן ושר, ויוצא לי שירים די יפים.
רק שכעבור דקה או שתיים אני מגלה ששכתי מה התכוון היוצר בשירו(:(בקיצור שכחתי את השירים.)

יש למישהו המלצה על מכשיר הקלטה נייד איכותי, שאפשר לנגן ולשיר כשהוא מקליט,
ואז הכל שמור?
(נדמה שפעם ראיתי איזשהו מכשיר הקלטה של קורג, מישהו מכיר?)

אני צריך שזה יהיה משהו איכותי, ולא הקלטה של נגן.

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
אני לא הולך כל פעם שאני מנגן להביא מחשב, אני צריך משהו נייד ויותר איכותי מההקלטה של מחשב נייד,
כי אני רוצה הקלטה חיצונית ביחד עם שירה.

• הוסף לסימניות
כנראה מה שאתה צריך זה מה שמכונה "מכשיר הקלטה דיגיטלי" (דיגיטל טייפ רקורדר).
אצל הרבה חבר'ה ראיתי של ZOOM.
אומרים שיחסית למחיר הוא איכותי.
השאלה רק עד איזה מחיר אתה הולך בשביל זה.
יש לי חבר שקנה את הדגם H4n של ZOOM משומש בכמה מאות שקלים, הוא מאפשר הקלטה חיצונית ופנימית בו זמנית (4 ערוצים).

קישור לזאפ, רק בשביל הקטע.

• הוסף לסימניות
לכאורה מכשיר הקלטה נייד קטן, מה שקוראים טייפ מנהלים. אני מבין שמדובר בפסנתר אמיתי ולא באורגן.
באורגן, בכמה מהאורגנים המתקדמים יש אפשרות הקלטה בMP3 כולל שירה והרמוניות ואפקטים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2407024:
כנראה מה שאתה צריך זה מה שמכונה "מכשיר הקלטה דיגיטלי" (דיגיטל טייפ רקורדר).
אצל הרבה חבר'ה ראיתי של ZOOM.
אומרים שיחסית למחיר הוא איכותי.
השאלה רק עד איזה מחיר אתה הולך בשביל זה.
יש לי חבר שקנה את הדגם H4n של ZOOM משומש בכמה מאות שקלים, הוא מאפשר הקלטה חיצונית ופנימית בו זמנית (4 ערוצים).

קישור לזאפ, רק בשביל הקטע.
זה איכותי?
http://www.broadcastdesign.co.il/product.asp?id=57

איך H1n של ZOOM ?

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש פלאפוןעם רשמקול... יש מכשירים כשרים שיש בהם אפשרויות הקלטה. זה מה שאני עושה גם כשלקוחות מתקשרים ורוצים לשיר לי שיר שצריך לנגן להם.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שי ש הבדל גדול בין הH1 לH4
חוץ מכמובן הערוצים !

תקנו אותי אם אני טועה!
(אני מקליט הרבה שיעורים עם הH1
וקניתי את זה בגלל המלצה מסאונדמן ובעל הגברת אירועים- וראיתי עוד הרבה שמתמשים בו כמו מסריטים למיניהם ועורכי פרסומי תדמית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה