מכשיר סלולרי כשר/ מוכשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1263269:
אני מדבר אל אנשים יותר בוגרים.

נ.ב. כשיכנס לך לראש שהקבוצה המכונה "וועדת הרבנים לענייני תקשורת" זו קבוצת עסקני ציבור... אז תביני שהתגובות שלך מיותרות...

ובזה סיימתי.

מעניין מה המטרה של אותם המכונים אצלך "עסקני ציבור"...
אפשרות לסים רגיל קלה בעינך?,
דבר עם יוחנן כהן גדול על "אנשים בוגרים"

• הוסף לסימניות
אתה חדש בפורום מר "ארי", אני כבר עשיתי מספיק.
אין לי כוח.
שיהיה הרבה הצלחה.

נ.ב. מה שכתבתי שאין בעיה בהכנסת סים רגיל, אם שמת לב דיברתי על המכשיר E1200.... לא על הc2 שבו אכן יש בעייה חמורה של אפשרות הכנסת סים רגיל..
כך שההתלהמות שלך עם ההיא שמעליך מיותרת.

ולשאלתך, מה מטרת אותם אלו המכונים "עסקני ציבור"? תשובתי לשאלתך היא - כסף. הרבה מאוד כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1263356:
אתה חדש בפורום מר "ארי", אני כבר עשיתי מספיק.
אין לי כוח.
שיהיה הרבה הצלחה.

נ.ב. מה שכתבתי שאין בעיה בהכנסת סים רגיל, אם שמת לב דיברתי על המכשיר E1200.... לא על הc2 שבו אכן יש בעייה חמורה של אפשרות הכנסת סים רגיל..
כך שההתלהמות שלך עם ההיא שמעליך מיותרת.

סלח לי, תגובתך באה עם ציטוט. ומטבע הדברים אמורה להתייחס אליו..
למרות שהינך ותיק בפורום- אני ממליץ לך לדייק מעט יותר.

• הוסף לסימניות
אין לי שום מושג מה אתה רוצה ממני. את שלי אמרתי ודיי הסברתי את עצמי.
אם יש למישהו בעיה, שיגש למרפאה הקרובה לאזור מגוריו.

• הוסף לסימניות
תפסיקו להתווכח, רק תספרו לי יש מכשיר C2 כשר אורגינל, פחות מ 500 ש'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחוב חמש;1263242:
שלחת תודה (צלצול)

למה אני מקשקשת???
צילצלתי לו כי הוא פירט לי מה המכשיר

• הוסף לסימניות
בואו תשארו קונקרטים--
יש לכם מכשיר סלולרי איכותי?שמע מעולה?
אשמח לשמוע על כך!

• הוסף לסימניות
אני מחזיק גם בc2 שקניתי מאייבורי, בעבר היה לי בו אורנג'.
כיום אני עם E1200 עם אורנג', שגם אותו קניתי באייבורי.
שניהם מכשירים מצויינים עם שמע בסדר גמור.
כמובן שc2 טוב יותר, אבל מחירו מרובע ממחיר הE1200, כך שלא בטוח שזה שווה את היתרון שלו.

• הוסף לסימניות
תכל'ס
רוב האנשים שקונים היום פלאפון (כשר כמובן)
ולא מעוניינים להוציא סכום גבוה מידי קונים את E1200 ומרוצים מאד
תסתובבו ברחוב ותראו...

• הוסף לסימניות
עכשיו מבצע בסלקום
קו ללא הגבלה+נוקיה C2 רק 49 שח לחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakov;1265284:
עכשיו מבצע בסלקום
קו ללא הגבלה+נוקיה C2 רק 49 שח לחודש.

במקרה של ניוד לחברה אחרת, כמה תמשיך לשלם על המכשיר ולכמה זמן??
שאלת השאלות, שהתשובה היא-לא שווה בכל מחיר. חברות הסלולאר גובות על המכשירים מחירים מרקיעי שחקים ביחס להציע המחירים שיש בשוק החנויות הפרטיות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה