מכשיר סלולרי לנסיעה לחו"ל

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לייעץ לגבי מכשיר סלולרי כאשר נוסעים לחו"ל?
אני טסה בעז"ה בקרוב, וזקוקה לאפשרות זולה להוציא שיחות ולקבל שיחות.

• הוסף לסימניות
מצטרך לתשובה מעלי, כמו"כ, באיזה איזור בארץ אתם.
בעיקרון, אם רוצים לדבר הרבה, יש היום מספר ארצישראלי רגיל (כמו: 025374646), שדרכו ניתן לחייג אליכם במחיר שיחה רגילה וכן לחייג מחו"ל ארצה במחיר של כמה שקלים ליום (תלוי כמה זמן הנסיעה).

• הוסף לסימניות
קודם כל- תודה לכל מי שרוצה לסייע,
לגבי קישורים- אני חסומה, כך שזה לא יעזור לי.

נכתב ע"י פרסומון;866333:
מצטרך לתשובה מעלי, כמו"כ, באיזה איזור בארץ אתם.
בעיקרון, אם רוצים לדבר הרבה, יש היום מספר ארצישראלי רגיל (כמו: 025374646), שדרכו ניתן לחייג אליכם במחיר שיחה רגילה וכן לחייג מחו"ל ארצה במחיר של כמה שקלים ליום (תלוי כמה זמן הנסיעה).

אני טסה בעז"ה לארה"ב למשך 10 ימים. מתגוררת בירושלים.

• הוסף לסימניות
יש מישהו בשם יברוב במיר.

• הוסף לסימניות
לגבי סים-זול ( <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
השתמשתי בשירות שלהם כשנסעתי לארה"ב.
היתרון הגדול היה בכך שיש לכל פלאפון גם מספר ישראלי, וגם מספר אמריקאי.
ואז:
- יכולתי לעשות שירות של עקוב אחרי מהבית/פלאפון - לפלאפון ששכרתי, בעלות שיחה רגילה בארץ.
- אנשים לא נרתעו מלהתקשר אלי לחו"ל, כי השיחה עלתה להם כשיחה מקומית.
בעלות של 6$ ליום יכולתי להוציא שיחות חופשי לנייח בישראל, ולנייח ונייד בחו"ל.
החיסרון היה בכך שאיכות השמיעה בפלאפונים היתה לא מי יודע מה, ובקבלת שיחה מהארץ אחרי כ-3 צלצולים כבר נותקה השיחה, כך שהייתי צריכה לקפוץ לכל צלצול...
כמו"כ משום מה לא קיבלתי הדרכה לפני הנסיעה, כך שביומיים הראשונים נתקעתי בלי פלאפון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה