מכשיר פלאפון חדש

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מכשיר פלאפון חדש שיחליף לי את הנוקיה הישן שהגיע זמנו.
אשמח לשמוע המלצות על מכשיר אמין, נוח ולא יקר, ומקום מומלץ לרכישה. באזור בית שמש ירושלים. (אם יש לכם תמונה ביחד עם ההמלצה-אשמח)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נוקיה C2
חזק, אמין, יפה, קל ונוח.
מגיע עם מגן סיליקון בחלק מהחנויות.
מנגינות יפות-שירים.
מחירו היה 700, היום כבר הורידו אותו לסביבות 670.
יש בו גם מכשיר כשר, וגם מכשיר שאינו כשר. אני כמובן מתכוונת לכשר!

אם זה יקר לך יש את הנוקיה השחור שנפתח כלפי מעלה. הוא עולה היום סביבות ה-300, והוא גם מאד טוב! אין לי איתו נסיון אבל הוא נחשב למכשיר פצצה ג"כ רק שאחריו יצאו עוד כמה מכשירים...

הצלחות

נכתב ע"י pessi&chani;1000471:
אני מעונינת לקנות מכשיר פלאפון חדש שיחליף לי את הנוקיה הישן שהגיע זמנו.
אשמח לשמוע המלצות על מכשיר אמין, נוח ולא יקר, ומקום מומלץ לרכישה. באזור בית שמש ירושלים. (אם יש לכם תמונה ביחד עם ההמלצה-אשמח)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עברתי כמה טלפונים עד שהגעתי לנוקיה C2 ואני מרוצה ממנו מאד מאד.
רק דבר אחד מעצבן יש בו - שאין איך לחבר אליו מחזיק טלפונים [הדברים האלה שנתלים מהטלפונים].
לי ולבעלי יש טלפון זהה וזה לפעמים גורם לבעיות זיהוי.

• הוסף לסימניות
באזור הדוידקה אפשר למצוא פלאפונים מצוינים בסביבות ה-200ש"ח
או אפילו 150 של סמסונג לי יש ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
רק שאם יש לך סיליקון מגן אז כן יש לך איפה לתלות את המחזיק.
ואגב, אני חושבת שלא כדאי בגלל זה להפסיד מכשיר פ-צ-צ-ה-!
נכתב ע"י תמנתי;1000513:
רק דבר אחד מעצבן יש בו - שאין איך לחבר אליו מחזיק טלפונים [הדברים האלה שנתלים מהטלפונים].

• הוסף לסימניות
הוא לא נראה לי כזה פצצה.
השמיעה שלו לא מי יודע מה, ואין תצוגה נורמלית לשעון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIRSHIR;1000526:
הוא לא נראה לי כזה פצצה.
מה פרוש שאין תצוגה נורמלית לשעון?
ובקשר לשמיעה, האם אין אפשרות לשחק בעוצמת הקול שלו?
יש לו רמקול?

• הוסף לסימניות
התצוגה של השעון במספרים קטנטנים ממש בצבע סגול על רקע כהה, צריך להוציא את העיניים בשביל לראות מה השעה.
בקשר לשמיעה יש לו רמקול אבל השמיעה בלי רמקול היא לא חלשה במיוחד אבל לדעתי לא מספקת, ולא רק לדעתי.

• הוסף לסימניות
יש תצוגה נורמלית -
כאשר המקשים נעולים, לחיצה אחת על הכפתור האדום מראה לך את השעון ולחיצה נוספת מאפרת פתיחת מקשים נעולים, וחוזר חלילה.

ולגבי השמיעה - כשקניתי היתה לי גם בעיה והחזרתי לחברה וגילו שחוטי השמיעה והקליטה לא היו מחוברים טוב, וכיום המכשיר עובד מצוין.

יש לו רמקול חזק.
בכפתור האמצעי של "המאושר" צריך לבחור למעלה או למטה וזה מגביר/מנמיך.
נכתב ע"י SHIRSHIR;1000526:
הוא לא נראה לי כזה פצצה.

• הוסף לסימניות
איפה קונים אותו? דווקא בסלקום או בחנויות תקשורת?
יש עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
אתמול פרסמו כאן מכשיר חדש ב 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
מהפכה בשוק הסלולר הכשר? מכשיר מאושר חדש מצטרף בימים אלו לדגמי המכשירים שקיבלו את חותמת וועדת הרבנים לענייני תקשורת.

המכשיר המדובר עונה מיוצר ע”י חברת סליידר (slidsr) והינו מכשיר חדיש ועדכני שהותאם במיוחד עבור לקוחות המגזר החרדי שזקוקים למכשיר עבור ביצוע שיחות טלפון בלבד.
מי שעומד מאחורי היוזמה היא קרן ‘משנת יוסף’ שחרתה על דגלה את המטרה להביא לציבור את המוצר האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר.
במשך חודשים רבים עמלו אנשי הקרן להשיג מכשיר שיוכל להתאים לדרישות המחמירות של וועדת הרבנים לענייני תקשורת וב”ה עלה בידם להשיג את המכשיר במחיר של 120 ש”ח בלבד.
לצורך ההשוואה, המכשירים הכשרים שנמכרים כיום ברשתות התקשורת עולים קרוב ל-800 ש”ח.
המכשירים מותאמים לשימוש ברשתות סלקום ואורנג’ וניתן להשיגם בתחנות החלוקה של הקרן הפזורות ב-50 נקודות ברחבי הארץ.
לפרטים נוספים על המכשיר ניתן להתקשר לקרן ‘משנת יוסף’ 0773168080.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1000513:

למה לא?
בצד שמאל של הפלאפון יש אפשרות להכנסת מחזיק.
תהפכי את הפלאפון, תוציאי את הפנל האחורי (מכסה סוללה) ויש לך בצד ימין (כי עכשיו הפלאפון הפוך..) מקום להכניס חוט ואפ' לתפוס אותו כמו שצריך (החור הוא מעל ל'חור' של כרטיס הזיכרון).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIRSHIR;1000533:
התצוגה של השעון במספרים קטנטנים ממש בצבע סגול על רקע כהה, צריך להוציא את העיניים בשביל לראות מה השעה.
בקשר לשמיעה יש לו רמקול אבל השמיעה בלי רמקול היא לא חלשה במיוחד אבל לדעתי לא מספקת, ולא רק לדעתי.

תלוי באיזה חברת סלולר את משתמשת..
בפלאפון זה צבע לבן על רקע כחול.

לגבי הרמקול - בהחלט חלש יחסית, וגם עושה 'הד' לצד השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י goldblatt;1000517:
באזור הדוידקה אפשר למצוא פלאפונים מצוינים בסביבות ה-200ש"ח
או אפילו 150 של סמסונג לי יש ואני מאד מרוצה
שימי לב שלא יגנבו אותך וימכרו לך מכשיר ממוחזר במחיר זול שתוך שבועיים הולך לעולמו.

• הוסף לסימניות
נוקיה C2 אמא שלי קנתה בכשר ב700ש"ח ואחותי קנתה אותו מכשיר בדיוק רק ללא החותמת "מאושר" ועלה לה 400 ש"ח הכניסה sim כשר והרי לה פלאפון מאושר בכחצי מחיר ועוד בתוספת מצלמה ואפשרות העברת שירים חוץ מזה הוא כשר לכל דבר, וחבל להוסיף עוד כ-300 ש"ח רק על החותמת שהמכשיר אותו דבר ואף עולה עליו, (התצוגה בו מעט קטנה)
חוץ ממנו יש את הסליידר של c3050 סמסונג גם מכשיר מעולה,אותו דבר ללא חותמת ועם sim כשר הוא הופך לכשר לכל דבר ועניין מלבד שיש בו מצלמה ואפשרות העברת שירים דרך הבלוטוס במחיר של 400 ש"ח בערך/

• הוסף לסימניות
לגבי המכשיר החדש ב120 ש"ח

לנקודת חלוקה בבני ברק נא חייגו:
0527671867

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל בפלאפון כשר את משלמת על ה"מאושר" כי על כשרות משלמים יותר.
בדיוק כמו שניתן לקנות עוף במחיר זול, בזמן שאם תקנו "העדה החרדית" תשלמו יותר!!!
למה??? כי ככה זה בחיים... על כשרות משלמים.

אז שאף אחד פה לא יצחק על עצמו... ואל תעבדו על עצמכם עם ה-C2 הלא כשר, שעובד עם SIM כשר, ואז "כביכול" יש לכם פלאפון כשר.
מי שמחפש כשר שישקיע על כך כסף כי אתה משלם כל הכשרות - על החותמת.

וכנ"ל גם לגבי ה-C3050

זו דעתי.
הצלחות.
נכתב ע"י EC;1000819:
נוקיה C2 אמא שלי קנתה בכשר ב700ש"ח ואחותי קנתה אותו מכשיר בדיוק רק ללא החותמת "מאושר" ועלה לה 400 ש"ח הכניסה sim כשר והרי לה פלאפון מאושר בכחצי מחיר ועוד בתוספת מצלמה ואפשרות העברת שירים חוץ מזה הוא כשר לכל דבר, וחבל להוסיף עוד כ-300 ש"ח רק על החותמת שהמכשיר אותו דבר ואף עולה עליו, (התצוגה בו מעט קטנה)
חוץ ממנו יש את הסליידר של c3050 סמסונג גם מכשיר מעולה,אותו דבר ללא חותמת ועם sim כשר הוא הופך לכשר לכל דבר ועניין מלבד שיש בו מצלמה ואפשרות העברת שירים דרך הבלוטוס במחיר של 400 ש"ח בערך,תנסי אצל 02-5000229 סופר פון זה רח' ישעיהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;1000906:
סליחה, אבל בפלאפון כשר את משלמת על ה"מאושר" כי על כשרות משלמים יותר.
בדיוק כמו שניתן לקנות עוף במחיר זול, בזמן שאם תקנו "העדה החרדית" תשלמו יותר!!!
למה??? כי ככה זה בחיים... על כשרות משלמים.

אז שאף אחד פה לא יצחק על עצמו... ואל תעבדו על עצמכם עם ה-C2 הלא כשר, שעובד עם SIM כשר, ואז "כביכול" יש לכם פלאפון כשר.
מי שמחפש כשר שישקיע על כך כסף כי אתה משלם כל הכשרות - על החותמת.

וכנ"ל גם לגבי ה-C3050

זו דעתי.
הצלחות.

אז הנה אומרים לכם שסוף סוף יש מכשיר מאושר כשר אורגנלי במחיר הגיוני, לדעתי זה בלי לשלם מס על הכשרות אלא מחיר עלות

• הוסף לסימניות
למה את מתוונת?
בעד או נגד???
נכתב ע"י מירי;1000909:
אז הנה אומרים לכם שסוף סוף יש מכשיר מאושר כשר אורגנלי במחיר הגיוני, לדעתי זה בלי לשלם מס על הכשרות אלא מחיר עלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת