מכשיר פלאפון טאצ'

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע על סוכן תקשורת שמוכר באופן פרטי מכשיר פלאפון טאצ' ששווק ע"י חברת פלאפון כבתמונה המצורפת?

עדיף בב"ב. תודה מראש.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 79.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מנסיון אישי, לא כדאי להשקיע בכזה פלאפון.
אני קניתי כזה פלאפון יד שניה, ותוך זמן מאוד קצר הוא הלך לעולמו.

• הוסף לסימניות
זה דוקא מכשיר מעולה, עם קליטה טובה ואיכות שמע, רק כמו כל פלאפון טאצ' צריך לשמור עליו.

• הוסף לסימניות
טוב, אולי ייתכן שהמכשיר שקניתי היה בעייתי, ואני מבקש מחילה מהמכשירים שנעלבו.

• הוסף לסימניות
היה לי כזה מכשיר, חדש מהחברה, בתחילה הוא עבד מעולה ולאחר ששיחקו איתו מדי הרבה הטאצ' נהרס, תיקנתי אותו ומאז הוא מחזיק מצוין ללא תקלות. צריך לשמור על המסך.

ישראל, אתה מחפש את המכשיר הכשר?

• הוסף לסימניות
בבני ברק, ישי פון יש מבצעים ודי משתלם.

• הוסף לסימניות
לי יש את המכשיר הזה ומאוד מרוצה אולי בגלל שעשיתי ביטוח לזה אז הוא לא נהרס

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

ידוע שעל מכשירי טאצ' צריך לשמור היטב.

נכתב ע"י Big;811685:
היה לי כזה מכשיר, חדש מהחברה, בתחילה הוא עבד מעולה ולאחר ששיחקו איתו מדי הרבה הטאצ' נהרס, תיקנתי אותו ומאז הוא מחזיק מצוין ללא תקלות. צריך לשמור על המסך.

ישראל, אתה מחפש את המכשיר הכשר?

אכן.

נכתב ע"י mutagim;811692:
בבני ברק, ישי פון יש מבצעים ודי משתלם.

אפשר את הכתובת בבקשה?

• הוסף לסימניות
זה המכשיר טאצ' היחיד אני חושב שהוא כשר. בכל מקרה מבין כל מכשירי מסך הטאצ' המלא הוא הכי פחות מומלץ...

• הוסף לסימניות
יש גם את דוד פון [והוא לדעתי אמין יותר מישי פון, וכמובן גם יותר זול] בב"ב ר"ע 10 03-5700395

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;812795:
יש גם את דוד פון [והוא לדעתי אמין יותר מישי פון, וכמובן גם יותר זול] בב"ב ר"ע 10 03-5700395

השאלה היא האם הוא מוכר את המכשיר הנ"ל. כוונתי למכשיר של פלאפון ולא של סלקום...

• הוסף לסימניות
לא יודעת כלום על המכשיר רק יודעת על חברת פלאפון והסוכנים שלהם שהם איומים ושקרנים.
תעשה חיפוש "חברת פלאפון" בפרוג ותמצא עשרות אשכולות ומאות לקוחות עצבניים שרק מנסים לעזוב אותם ולכודים בפח של התשלומי מכשיר.... (ואני כמובן בינהם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה