דרוש מידע מכשיר פלאפון כשר מומלץ

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות...
מה זה?
של איזה חברה?
זה מכשיר כשר דור 3 ואני על מסלול של רמי לוי. המכשיר נוח מבחינה פונקציונאלית והמקשים שלו גדולים.

• הוסף לסימניות
upload_2018-2-25_10-25-14.png
upload_2018-2-25_10-25-14.png
גם פה

• הוסף לסימניות
תגידו, זה לא נראה לכם הזוי שבשנת 2018 כשאנשים מסתובבים עם מכשירים חכמים מלאי אפליקציות ואפשרויות, לא יצליחו ליצר מכשירים פשוטים וכשרים במחירים סבירים, שממלאים את פונקציית הדיבור בצורה הגיונית? מקשים שמגיבים, שמע איכותי, נוחות הפעלה, ולא יזיק לוח יהודי . באמת, דרישות גבוהות מידי?
הזוי, פשוט הזוי.
לא מבינה איך לא מתביישים לפרסם על הtec, mio וכל אלו שהם "מכשירים מתקדמים".
וגובים עליהם במקרה הזול ביותר 350 ש"ח.
נראים פשוט כמו צעצוע לתינוקות.

• הוסף לסימניות
הזוי, פשוט הזוי.
נראים פשוט כמו צעצוע לתינוקות.
והמכשירים שעולים 650? יותר טובים?...

• הוסף לסימניות
ואנחנו כמו "פראיירים" קונים ועוד במסות!
החברות לא טורחות לייצר לציבור שלנו מכשירים הולמים- כי אין מי שיתווך בין כח הקניה החרדי לחברות הללו
אז הם ממשיכים להוציא לשוק מכשירים ישנים, שורפים כמה חוטים (לשיפור המכשיר ולהכשרתו)
ומוכרים...ויש קונים בשפע;)

• הוסף לסימניות
כי אין מי שיתווך בין כח הקניה החרדי לחברות הללו

כל ניסיון לארגן מכירה מוזלת של מכשירים כשרים - נכשל ע"י גורמים אינטרסנטיים.
אם תבררו אצל וועדת הרבנים לענייני תקשורת או גורמים שמבינים - מכשיר כשר לא עולה יותר!!!
המחירים של המכשירים הכשרים לא הגיוניים לפי כל קנה מידה!!!
כל מה שימכרו לכם המוכרים בחנויות הפלאפונים - הכל שטויות.

ואנחנו כמו "פראיירים" קונים ועוד במסות!

אז מה נעשה???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש מכשיר KRAUSSER אני מאוד מרוצה מזה , זה נפל קומה ועדיין עובד השמיעה שלו מאוד טובה אין הרבה אפליקציות אבל זה טוב והמכיר גם טוב , 150 !
אני יראה לך תמונה
הרבה הצלחה

קבצים מצורפים

• 1519727515594602993223.jpg
    1519727515594602993223.jpg
    KB 454.9 · צפיות: 147
  • הוסף לסימניות
זה לא C2 פלאפון מאוד קומפקטי
מי שמעוניין אפשר לפנות אלי ואני יסביר לכם איך להשיג את זה, הבנתי שזה עוד לא נמצא בחניות,

• הוסף לסימניות
האם יש מכשיר פלאפון כשר שמתאים לשימוש גם בחו״ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה