לי יש K34 בן 8 חד' היה פעמיים בתיקון.לי יש k34
וזה פצצה של מכשיר
לנו יש נוקיה 208 עם מגן מלא, זאת אומרת כמו נרתיק, כבר יותר משנתיים, אף פעם לא היה בתיקון וכנראה לא יהיה בתיקון, פשוט אפי' כשזה נופל זה מוגן מצויין, למעט נפילה למים שזה כבר סיפור אחרלי יש K34 בן 8 חד' היה פעמיים בתיקון.
מכשיר ממש עדין ונהרס צ'יק צק.
מחפשת מכשיר חזק שמתאים לאמהות, שזה בעצם המכשיר של הבית (שיכול ליפול מדי פעם ולעבור ממקום למקום בלי למות מהר)
הציעו לי V22
יש למישהי נסיון עם זה?
אני לא יכולה שאחרי 2 נפילות (עם מגן סיליקון) המכשיר יצא מהתקן.
את מירושלים?חדש.
לא שמעתי שניתן להשיג חדש בכלל.
כך שמעניין אותי לדעת היכן ניתן לקנות, בכל מחיר.
נכון, אך הסים הכשר לא נותן כלום חוץ משיחות כידוע.... ניסיתי פעם והסים פשוט נחסם!!!המכשיר הנ״ל הוא לא כשר.
אפשר להשיג אותו בגיזרת ה״מפוקח״ וה״מסונן״.
מכשיר מעולהמה אתם אומרים על מרקורי שמעתי שהוא טוב
מכשיר בלולנו יש נוקיה 208 עם מגן מלא, זאת אומרת כמו נרתיק, כבר יותר משנתיים, אף פעם לא היה בתיקון וכנראה לא יהיה בתיקון, פשוט אפי' כשזה נופל זה מוגן מצויין, למעט נפילה למים שזה כבר סיפור אחר
היה מכשיר טובמהי דעתכם על מכשיר הטאצ׳ C3300 של סמסונג?
יותר מסתבר שהיוקר הזה נובע מהבלעדיות של ועדת הרבנים לענייני תקשורת. כי אם לא כן זה ממש מוזר שבשוק כזה תחרותי אף אחד לא לוקח יוזמה ומייבא מכשירים איכותיים ומתקדמים במחירים שפויים..לאחר פניה לנוקיה-הם מוכנים לייצר ממליון מכשירים-למישהו מוגדר
אולי אתה תגזור את הקופון
על דרך דורות עילית....
יש הרבה מתווכים, הבעיה שיש בדרך הרבה עסקנים, שמטרפדים...ואנחנו כמו "פראיירים" קונים ועוד במסות!
החברות לא טורחות לייצר לציבור שלנו מכשירים הולמים- כי אין מי שיתווך בין כח הקניה החרדי לחברות הללו
אז הם ממשיכים להוציא לשוק מכשירים ישנים, שורפים כמה חוטים (לשיפור המכשיר ולהכשרתו)
ומוכרים...ויש קונים בשפע![]()
אני לא הייתי מרוצה ממנו, חוץ ממה שהמסך נשברלי יש k34
וזה פצצה של מכשיר
אתה מדבר על הK34? לי החליפו אותו גם אחרי שנגמר האחריות, שווה לנסות.אני דווקא נהניתי ממנו כולל מהשמע,
עד יום בהיר שהפלאפון לא קם בבוקר.
ואז שמעתי שזה קרה לכמה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים