נכתב ע"י efrat1;1272023:SAMSUNG A777
נכתב ע"י למען דעת;1272033:למה פלאפון?
נכתב ע"י miri kazav;1272045:יש לי כבר חצי שנה סמסונג E1200
שעלה 150 ש"ח בבני ברק עובד 10, מאוד מרוצה. הסוללה לא יודעת להגמר.
לדעתי שווה יותר מטלפון שעולה 700 ונחשב למילה האחרונה.
נכתב ע"י אסתר10;1272027:זולל את הסוללה....
אני ממליצה על המכשיר הכשר של סמסונג C3300
לדעתי לבינתיים הכי מוצלח בשוק.
נטען פעם בשבוע, סאונד מעולה ונוח לשימוש.
נכתב ע"י efrat1;1272130:לא נראה לי שזולל
אולי צריך יותר מפעם בשבוע, אבל לא נורא
נכתב ע"י אסתר10;1272027:זולל את הסוללה....
אני ממליצה על המכשיר הכשר של סמסונג C3300
לדעתי לבינתיים הכי מוצלח בשוק.
נטען פעם בשבוע, סאונד מעולה ונוח לשימוש.
נכתב ע"י פרינטופ;1272177:אם זה בעצם סמסונג C3300D, אזי זה דפוק עלי אדמות; אל תעיזו! אף אחד לא ישמע אתכם!
ולמי שיש סמסונג E1200N - לא שומע את מי שמשוחח עימו בפלאפון זהה.
נכתב ע"י אסתר10;1272207:אני התכוונתי למכשיר המעולה הזה:
(כבר למעלה מ 3 שנים, נראה כמו חדש)
ניטען אחת לשבוע והסאונד שלו הכי טוב מכל הכשרים.
נכתב ע"י אסתר10;1272207:אני התכוונתי למכשיר המעולה הזה:
(כבר למעלה מ 3 שנים, נראה כמו חדש)
ניטען אחת לשבוע והסאונד שלו הכי טוב מכל הכשרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים