מכשיר פלאפון מה עדיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1714289:
כנראה אתה מתכוון ליאנג/פוקט, אבל בC2 כמעט ואי אפשר להוריד את הרדיו מהלא כשר (יש ממש יחידים בארץ שיודעים לעשות א"ז,)
התכוונתי לC2.
נכתב ע"י יונה יונה;1714307:
הבטריה של הC2 ממש לא מחזיקה מעמד הרבה זמן.
אם אין שימוש ברשת, הסוללה מחזיקה מיני' 3 ימים, ויותר.
אא"כ הסוללה לא מקורית.
נכתב ע"י יונה יונה;1714307:
המכשיר כולו קטן יחסית- לי זה לא מפריע.
והתוכנה של נוקיה מעצבנת נורא (כמו למשל מה שאמרו כאן על ההצגת שיחות אחרונות ועוד)
יתכן. עניין של טעם.
כנ"ל לארי בראון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1714182:
כבר הרחבנו בעבר אודות הבעיות החמורות של ה"תומך כשר".

פתאום יש במכשיר אינטרנט פרוץ לחלוטין.

גם אם יש בו רק סים כשר!

בכל המכשירים הבעיה הזו קיימת?
גם בנוקיה 208??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1714325:
אם אין שימוש ברשת, הסוללה מחזיקה מיני' 3 ימים, ויותר.
אא"כ הסוללה לא מקורית.

יש לי כשר עם חותמת-אין לו בכלל גישה לשום דבר, סוללה מקורית ועדיין אני מטעינה בממוצע כל יום (ואני לא מדברת בו הרבה)

הייתי רגילה לפני כן למכשיר שמטעינים אותו פעם בשבוע (מכשיר כלשהוא של סמסונג ג"כ כשר דגם ישן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1714225:
נוקיה C2 יתרונות: ,מכשיר קומפקטי וקל, חזק מאד, בטריה ארוכה חסרונות: מקשים קטנים,מסך קטן.
סמסונג יאנג\פוקט: המעבד של היאנג טוב יותר והמחיר כמעט אותו דבר, (את היאנג יש גם בכשר אבל כמעט בלי פונקציות), יתרונות: מסך גדול, טאץ, ממשק נוח וידידותי. חסרונות: מכשיר די רגיש הטאצ' עלול להשתבש אחרי שנה+, בטריה הולכת מהר
נוקיה 208: לחצנים גדולים מסך גדול מכשיר נחמד. לא מצדיק את המחיר

כל מה שכתבת נכון אבל הבטריה של ה-C2 נגמרת מאוד מהר בתומך כשר והכשר לגמרי (שהיום ניתן להשיגו ב 700 שקל שזה מאוד מאוד לא מוצדק) הבטריה שלו מחזיקה 3 ימים בממוצע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טברייני;1714286:
מס' טלפון לשמיעת רשימת חנויות פלאפונים. 02-5381-858 שלוחה 3

דש לוועדת העסקנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1714351:
בלוטוס דלוק?

היה דלוק, כיבו לי את זה לפני תקופה.
ראיתי הבדל אבל לא מאוד משמעותי, גם ככה זה מוטען כמו שאמרתי כל יום בממוצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה