דרוש מידע מכשיר פלאפון עם קשיים בבלוטוס

• הוסף לסימניות
רכשתי פלאפון חדש ושאלתי האם רק למכשיר שלי יש קשיים עם החיבור לבלוטוס (צריך להחזיק את המכשיר קרוב מאוד לבלוטוס בשביל לשמוע) או שזה בעיה כללית במכשיר הזה כמו ב C2 של נוקיה לדוגמא ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מחזיק במכשיר הזה האמת לא בדקתי אף פעם את ענין הבלוטוס אבל שלא יובן לא נכון מההודעה שלך המכשיר (למעט בלוטוס כאמור שלא בדקתי) הוא חזק מאוד טוב וזול (יצוין שהוא לא עובד על דור 3 רק על דור 2)

• הוסף לסימניות
רכשתי פלאפון חדש ושאלתי האם רק למכשיר שלי יש קשיים עם החיבור לבלוטוס (צריך להחזיק את המכשיר קרוב מאוד לבלוטוס בשביל לשמוע) או שזה בעיה כללית במכשיר הזה כמו ב C2 של נוקיה לדוגמא ?
לי יש בעיה כזאת בc2

• הוסף לסימניות
ב C2 זה בעיה ידועה ובדיוק זו שאלתי האם בG10 הוא בעיה כללית שיש בכל המכשירים בדומה ל C2 או שזה בעיה ספציפית במכשיר שלי?

• הוסף לסימניות
לי היתה אותה בעיה בC2 והלכתי למעבדה של פלאפונים
בשניה הוא סידר לי באזור הבטריה משהו והסתדר מצוין(זה היה לאחר שנסיתי כמה בלוטוסים כי חשבתי שהבעיה בהם,
ולאחר שבמעבדה סידרו לי , כל הבלוטוסים עבדו מצוין.

• הוסף לסימניות
יש למשהו מידע בנוגע למכשיר G10 (הוא עשוי ממתכת ככה שהוא לא נשבר גם אם הוא נופל הרבה מה שמצוי בבית עם ילדים) בענין הנ"ל ?

• הוסף לסימניות
יש לי אותו טלפון וגם לי הבלוטוס הוא לפרוטוקול בלבד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה