דיון מכשיר פנקייק מומלץ

• הוסף לסימניות
איזה מכשיר פנקייק מומלץ?
לכל השנה יש לי טפאל
יש עניין להשקיע עליו גם לפסח או שיש אחרים מומלצים וזולים יותר?
אה,
ואלי י גם עם יותר שקעים :)

אשמח לכל המלצה מנסיון
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני נמצא הרבה בנסיעות. יש רעשי רקע מרובים.
ניסיתי כ"כ הרבה סוגים של אוזניות (יש לי אפילו מאמר מקיף עם עוד הרחבה בתגובות...), ובסוף, לא משנה מה, לא שומעים אותי טוב!
רק כאשר הפלאפון צמוד לאוזן, מה שלא מומלץ בנהיגה, עניין כזה של הציוניים, אתם יודעים.

ואני לא מבין למה, לא מבין. יש לי מכשיר כשר שנחשב ליקר וטוב, עבר שדרוג גרסה, 4*4, באמת מכשיר נחמד, ו.... לא משנה מה, פשוט לא שומעים אותי טוב! בכל סוגי האוזניות האלחוטיות! אני שומע מצויין, ובן שיחי - שומע אותי כמתוך חלום רע! עמום, מרוחק, שומע חצי ממה שאני אומר... (הפסד שלו, כמובן).

ואותן אוזניות, כאשר מחברים אותם למכשיר סלולר *לא כשר*, אפילו בסיסי וזול שעולה 150 ששקל, הנוקיה הפשוטים, פתאום שומעים את הדובר הרבה יותר טוב...

אז מה התכלית?
ונניח שהמכשיר הכי הכי נחשק ומומלץ - ככה שמעתי בשקט בזמן שדחפתי את האף לשיחה של בחורים שישבו ליידי, אין לי טיפת טאקט בחיים האלה - הוא כיום Q8.
ונגיד אקנה אותו ב 450 שקל. אם אז כן יהיו לי חברים? כן ישמעו אותי ברור גם באוזניות בלוטוס'?

באמת, זה מייאש. אודה לכל עזרה, המלצה למכשיר ששומעים אותי טוב, פתרון, משהו.
(ואני לא רוצה להסתובב עם אוזניות חוטיות בכיס רק לשיחות טלפון, הכיסים שלי שמורים לדברים חשובים כמו ליקוטי תפילות)
שבוע טוב,
מנסה לברר, מה הכי טוב לתינוקות בהפרש של שנה וחודש -
ראיתי בגדול שקיימים 2 סוגים של עגלות אחים\תאומים:
1 - עגלת "קומות" (צירפתי תמונה)
יתרונות:
- עגלה שניתן להפוך לעגלת יחיד
- לא רחבה ונכנסת למקומות צרים
- התינוק הגדול לא מזיק לקטן כי לא מגיע אליו (זה יתרון באמת שאין תקשורת ביניהם?)
- בגלל שלא מנסים לעשות את המושבים צרים, יש מקום לילד, להניח אותו על הבטן ויש מקום לידיים
חסרונות:
- מסוברלת בקיפול
- ממה שהבנתי, הטיולון תמיד נמצא למעלה והאמבטיה למטה, (אלא אם כן זה סלקל, ואצלינו התינוק לא סובל סלקל) , ואז הילד לא יכול לעלות לטיולון לבד - זה נכון?
- ארוכה, כמין "רכבת" קצת
2 - עגלה רחבה (עגלת תאומים רגילה)
יתרונות:
- נוחה יותר בקיפול ותופסת פחות מקום ברכב
- לא ארוכה, לא "רכבת"
חסרונות:
- לא ניתנת להפיכת לעגלת יחיד
- רחבה ולא עוברת בכל מקום
- אין אמבטיה ועם הרך הנולד מסתדרים בשק שינה....
- בין שני הילדים יש תקשורת שותפת, גם כשלא רצויה...

לא רשמתי כנראה את הכל מחוסר ניסיון,
מה מומלץ? להסתדר בלי עגלת תאומים? מה עושים במשפחתון (מביאים אחד מהילדים בעגלת תאומים? או שהמטפלת מסתדרת בלי עגלה?)
ראיתי עגלת קומות אצל מישהי בסופר, זה היה נראה מאוד נוח, אבל זה היה אמבטיות,... עד כמה זה קריטי שהגדול לא יוכל לטפס למעלה לבד?

אשמח לכל מידע בעניין,
וכן איזה דגמים מומלצים - לא כבד, שהבדים יהיו כביסים ולא ידהוו מהר, שיהיה נוח בקיצור?

תודה רבה רבה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה