דרוש מתכון מכשיר קאפקייקס

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל מתכונית מתוקים\ מלוחים לשימוש במכשיר קאפקייקס\ מולטיקייק (עם פלטות מתחלפות)
חשוב לי שהמתכונים יהיו אפשריים גם בלי מיקסר - כלומר ללא הקצפה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש באתר של מולטיקייק
אצלי הוא בשימוש בעיקר לפני חנוכה - דונאטס
אם מעניין אותך אכתוב מתכון

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל מתכונית מתוקים\ מלוחים לשימוש במכשיר קאפקייקס\ מולטיקייק (עם פלטות מתחלפות)
חשוב לי שהמתכונים יהיו אפשריים גם בלי מיקסר - כלומר ללא הקצפה

תודה רבה!
כמדומני, חוץ מוופל בלגי רוב המתכונים לא דורשים מיקסר, את יכולה לשוטט בגוגל יש המוןןןןןןןן מתכונים בלי מיקסר

• הוסף לסימניות
בבקשה. המתכון של טלי מימון (יאמי וטלי)
להקציף 4 ביצים עם כוס סוכר
להוסיף לסירוגין (נוזלים וחומרים יבשים):
1/2 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח (אני שמה קמח רגיל ומוסיפה חצי חבילת אבקת אפיה)
2 כפות פודינג
כוס מים/חלב/ מיץ תפוזים
מעט תמצית וניל.

אני מכניסה לשקית זילוף ואז מזלפת לשקעים.
סוגרת את המכשיר ל-5-7 דקות וזה מוכן
אח"כ ממיסה שוקולד לבן ומעט שמן, מוסיפה צבע מאכל אם את רוצה, טובלים את החלק העליון ומקשטים.
מצרפת תמונה מהתוצאה
20201210_103525.jpg

• הוסף לסימניות
בבקשה. המתכון של טלי מימון (יאמי וטלי)
להקציף 4 ביצים עם כוס סוכר
להוסיף לסירוגין (נוזלים וחומרים יבשים):
1/2 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח (אני שמה קמח רגיל ומוסיפה חצי חבילת אבקת אפיה)
2 כפות פודינג
כוס מים/חלב/ מיץ תפוזים
מעט תמצית וניל.

אני מכניסה לשקית זילוף ואז מזלפת לשקעים.
סוגרת את המכשיר ל-5-7 דקות וזה מוכן
אח"כ ממיסה שוקולד לבן ומעט שמן, מוסיפה צבע מאכל אם את רוצה, טובלים את החלק העליון ומקשטים.
מצרפת תמונה מהתוצאה
תודה רבה!!
זה יכול לעבוד בלי הקצפה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה