קנינו של חברת cobra (זה מה שרשום על המכשיר)
עם בטריות נטענות
עלה אם אני לא טועה 240 ש"ח
בינתיים מרוצים ממנו
אה, קראתי שוב את ההודעה שלך
כל מכשיר אכן זקוק ל3 בטריות
תכלס התחזוקה יקרה
גם אצלנו השנה האפיקומן היה מכשיר קשר
קנינו של חברת cobra (זה מה שרשום על המכשיר)
עם בטריות נטענות
עלה אם אני לא טועה 240 ש"ח
בינתיים מרוצים ממנו
קנינו בטויסלנדתודה על המידע,
איפה קניתם?
אני קניתי ברפאלי 140 שח מעולה!!!
הזמנתי מכשיר קשר עם בטריות נטענות מאיביי, משהו כמו 50 ש"ח, צעצוע משוכלל
(נראה לי שהוא הומלץ כאן איפשהו בפרוג)
נראה מעולה בהזמנה.
חיכינו כמה שבועות,
המכשיר הגיע לארץ
וקיבלתי הודעה מהדואר שצריך אישור לייבא כזה מוצר
נא לשלוח כל מיני מסמכים לשחרר אותו (דגם מדוייק, הזמנה ועוד).
החלטתי לא לוותר
שלחתי את כל המסמכים
באתי בעצמי והסברתי שמדובר בצעצוע
שום דבר לא עזר
קבלתי תשובה שצריך להשמיד (!) את המוצר או מקסימום לשלחו חזרה.
זה סוף הסיפור.
הילד היה עצוב מאד.
לא כדאי לנסות ---
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים