דרוש מידע מכשיר שמיעה+משקפיים לתינוקת בת שנה ושלוש חוד'

• הוסף לסימניות
לבת שלי יש מכשיר שמיעה באוזן אחת,
עכשיו אנחנו צריכים לעשות לה גם משקפיים,
איך עושים את זה?
יש משקפיים חינם מהקופה באופטיקנה, השאלה אם יש מענה אצלם לסיפור כזה או שעדיף ללכת לחנות פרטית לתינוקות?
ואם כן איזו מומלצת?
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
בדכ לגיל קטן הכי טוב משקפיים של נאנו,
אם יש באופטיקנה- מצוין.

• הוסף לסימניות
יש אופטיקה בתל אביב שמייצרת משקפיים ביחד עם מכשיר שמיעה,
אני אנסה לברר את שמה - מה שכן צריך להוציא התחייבות בשביל כזה דבר מהקופה, (סיפור של כמה אלפים טובים.)

• הוסף לסימניות
יש אופטיקה בתל אביב שמייצרת משקפיים ביחד עם מכשיר שמיעה,
אני אנסה לברר את שמה - מה שכן צריך להוציא התחייבות בשביל כזה דבר מהקופה, (סיפור של כמה אלפים טובים.)
גם עם התחייבות זה אלפי שקלים?
אשמח אם תוכלי לברר את השם שלהם

• הוסף לסימניות
אני אברר לך את הפרטים..

• הוסף לסימניות
לא בטוח ששווה להשקיע טירוף,
בדכ הם נאבדות, נשברות, לא משהו שמחזיק יותר מידי זמן,
כן צריך שיהיה לה נוח ושישב טוב, מעבר לזה לדעתי בזבוז כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה