התייעצות מכשיר EMS דגם A24

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשיר והפסקתי להשתמש אחרי שגרם לי לבעיות נשיות והפך לי את כל הסדר באורך הנשים.....

שהתקשרתי לדבר איתם אמרו לי שההפך זה הנכון שזה מחזק את כל המערכת והרחם ובלה בלה בלה...
אני טיפוס שמתאמן ועושה ספורט ואף פעם לא קרה לי כזה דבר!

• הוסף לסימניות
אני רכשתי מבריאות לנצח את הדגם A40 לפני 4 שנים. והשנה שדרגתי ל A24
אין מילים על השירות והאמינות של החברה. חפרתי והשווייתי המון לפני שרכשתי והם הכי אמינים ומתקדמים. מורגש שזה אנ"ש. הגינות וישרות ללא פשרות

השגתי הרבה מעבר למה שציפיתי!!
ולא רק אני אני יכולה להביא עדות ודעות של חברות ומשפחה שאני מכירה באופן אישי שעבדו עם המכשיר והשיגו תוצאות מדהימות.
בשום אופן ושלב לא כואב
צרגישמם רק לחץ לכיוון השרירים, מה שמגרה אותם לעבוד ולהתחזק
זה נייד ופרקטי ונכנס לתוך השגרה.. כך שלא צריך להקדיש זמן שבדרך כלל אין..

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הדגמים הישנים של מכשירי אלקטרודות, אבל רכשתי לפני חודשיים את המכשיר שמגיע עם כמו חליפת ems, ולמרות שלא האמנתי שזה יעזור רק לא היה אכפת לי לנסות התפלאתי וירדתי יותר מ6 ס''מ בהיקפים, לא יודעת אם לכולם זה עובד אבל עלי זה הצליח

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הדגמים הישנים של מכשירי אלקטרודות, אבל רכשתי לפני חודשיים את המכשיר שמגיע עם כמו חליפת ems, ולמרות שלא האמנתי שזה יעזור רק לא היה אכפת לי לנסות התפלאתי וירדתי יותר מ6 ס''מ בהיקפים, לא יודעת אם לכולם זה עובד אבל עלי זה הצליח
איזה דגם רכשת?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל יותר פרטים?
במייל?
בטלפון?

• הוסף לסימניות
ראו כאן מתוך הודעת משרד הבריאות בנושא
לצד האמור, משרד הבריאות מבקש להזהיר מפני הסכנות הבריאותיות הכרוכות בשימוש במכשירי EMS, גם אם מדובר במכשירים שאינם לשימוש רפואי. מדובר במכשיר המשמש לגירוי בו-זמנית של קבוצות גדולות של שרירים, כך שמטבע הדברים השימוש בו יכול להסב נזק בריאותי וסכנה בריאותית. מידת בטיחות השימוש במכשיר זה לאימון גופני וכדומה תלויה בהיבטים שונים, ובכלל זה בכך שהשימוש יהיה בהתאם לתוכנית אימונים מסודרת, ובאופן מבוקר ומותאם ליכולת, לרגישויות ולכשירות הבריאותית של המשתמש, דבר הנכון, במידה כזו או אחרת, לשיטות אימון גופני נוספות.

• הוסף לסימניות
מכירים מכשיר EMS לטיפול בעור?
(מפורסם באותה מודעה שמפרסמת מכשירי MK 300 לירידה בהקפים ובמשקל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה